”Zumbathon pentru Stefan” – eveniment caritabil

zumbathon

Duminica, 24 mai 2015, ora 17.00, zona Patinoar, Parcul Palas! Veniti, dansam pentru Stefan! Intr-o comuniune de inimi dornice a se deschide cu adevarat, dornice de a ajuta si de a celebra viata!

Stefan Andrei Puiu, un copil de doar 13 ani, diagnosticat in luna februarie 2015 cu Leucemie Acuta Mieloblostica, are nevoie de voi! Medicii spun ca singura sansa a lui Stefan poate fi un transplant de maduva de la sora lui. Pentru aceasta interventie, mama, care este singurul stalp al familiei, trebuie sa faca rost de 100.000 de euro.

Este o operatie destul de dificila si care este grevata si de numeroase complicatii post-transplant. Din pacate pentru varsta lui frageda, prezinta o boala nemiloasa, si anume leucemie acuta mieloblastica, o forma mult mai agresiva si mult mai greu de tratat decat leucemia acuta limfoblastica, mai frecventa de altfel la aceasta varsta”, a spus dr. Lucian Cernahovschi, purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii “Sfanta Maria”.

Instructori participanti: Lucian Liciu – Iasi; Oana Ciliac – Iasi; Adelina Lespezianu – Iasi; Gratiela Zbant – Iasi; Beatrice Olaru – Iasi; Irina Gugles – Iasi; Irina Gorongea – Iasi; Adina Toderas – Iasi; Ioana Mihai – Iasi; Paul Chirieac – Iasi; Oana Negoita – Iasi; Alexia Ghinea – Bacau; Elena Palcau – Bacau; Alexandra Poloboc – Tecuci; Andreea Zimbru – Suceava.

Familia Zumba® impreuna cu Asociatia Iubire si Incredere, incearca sa ajute  la strangerea unei parti din banii necesari interventiei. Cei care doresc sa ajute dar nu pot veni la eveniment pot depune bani in CONT BANCAR BCR RO84RNCB0318033476630001 PE NUMELE MAMEI LUI STEFAN – COSTEA LENUTA DANIELA (NUMERE DE TELEFON : 0752097604 ; 0746492332). Pretul unui bilet la eveniment este de 25 lei.

Acum, adolescentul sportiv cu rezultate frumoase la scoala – elev în clasa a VII-a la Liceul cu Program Sportiv – care visa la o cariera in atletism poate avea o sansa la viata doar datorita voua, a oamenilor cu suflet mare! O astfel de experiență poate schimba viața atât persoanei care oferă, cât și celei care primește! Toate fondurile obţinute din vânzarea biletelor, dar şi din donaţiile primite vor fi direcţionate către mama lui Stefan, Costea Lenuta Daniela.

INFO

Facebook Event

PE ACEEASI TEMA:

”Umorul salveaza vieti” – eveniment caritabil

Alerg pentru Spitalul Copiilor

ALEXANDRA UȘURELU, concert de excepție la Iași

Alin Vorniceanu va alerga timp de 24 de ore pentru o cauza caritabila

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Seara de Craciun – concert de colinde al Corului Universității Naționale de Arte „George Enescu”

„Carnavalul Culorilor” – expoziție de măști pictate la Ateneu

Uncensored Dance Party

SPEAK UP your LOVE! @Fratelli Iasi

Scrie un comentariu: