Ziua Voluntarilor FILIT la Mănăstirea Golia

ziua-voluntarilor-filit-la-manastirea-golia-iasi-2013-fotoAsociația „Centrul de Promovare Turistică” – Iași, organizează  în data de 08 Noiembrie 2013 evenimentul intitulat „Ziua Voluntarilor FILIT la GOLIA”.

Evenimentul se va desfășura începând cu ora 16,30 și se dorește a fi o recunoaștere a efortului și entuziasmului depus de aceștia în organizarea și desfășurarea la Iași a FILIT și desigur o modalitate de a le mulțumi pentru implicarea lor, parte a succesului FILIT.

Asociația „Centrul de Promovare Turistică” Iași a avut o angajată care a participat la FILIT în calitate de voluntar, d-ra BONDOR ADRIANA care va fi gazda voluntarilor FILIT la Golia.

Voluntarii FILIT care au dorit să participe la acest eveniment vor putea vizita gratuit toate obiectivele din cadrul Ansamblului Monument Istoric Mănăstirea Golia, adică Turnul Clopotniță, Casa diaconului(scriitorului) Ion Creangă, Turnul Spiritualității(turn de colț) și Turnul Folclorului(turn de colț).

Voluntarii FILIT vor urca cele 120 de trepte ale Turnului Golia(Turnul Clopotniță) și vor admira panorama Iașului de pe terasa acestuia.

Având în vedere ora de vizitare, voluntarii vor putea admira Iașul ziua dar și la asfințit și chiar pe timp de noapte.

Fiecare voluntar care va participa la „Ziua Voluntarilor FILIT la Golia” va primi din partea organizatorilor un magnet cu biserica Golia, un pliant Pe urmele lui Ion Creangă în Iași și o sacoșă cu Turnul Golia.

Asociația „Centrul de Promovare Turistică” Iași a fost înființată în cadrul Proiectului „Reabilitarea si dezvoltarea turistică a ansamblului monument istoric Mănăstirea Golia” și își propune promovarea obiectivelor turistice din județul Iași în vederea realizării si dezvoltării unui turism sustenabil.

INFO

office@iasi-info.ro

www.iasi-info.ro

www.facebook.com/pages/Asociatia-Centrul-de-Promovare-Turistica-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: