Ziua Universala a Iei pe bicicleta #6

Hei, cu siguranta ca abia asteptati o noua plimbare chic pe bicicleta, asa ca haideti sa ne bucuram de Ziua Universala a Iei, sarbatoare atat de draga tuturor. Sunteti invitate asadar la o plimbare in ie pe bicicleta, la cea de-a sasea editie a evenimentului “Ziua Universala a Iei pe Bicicleta”.

Luati-va bicicleta, cautati in cufarul bunicii, in magazine sau online o ie, puneti in cosulet sau pe ghidon sanziene sau alte flori, fie ele de camp sau din florarie si veniti sa pedalati cu mandrie prin dulcele targ al Iesilor.

Ca intotdeauna, baietii sunt asteptati cu drag sa insoteasca fetele, iar daca vor purta o camasa traditionala, vor fi cu atat mai solicitati de fete la sedinta foto. Recomandam un tricou alb in lipsa camasii/iei traditionale, pentru a fi cat mai aproape de specificul plimbarii.

Intalnirea este in Piata Unirii duminica, 24 iunie la ora 17.00, iar la ora 17.30 plecam pe urmatorul traseu: Str. Gavriil Muzicescu – Piata Mihai Eminescu – bd. Independentei – str. Elena Doamna – bd. Tudor Vladimirescu – str. Primaverii – bd. Socola – str. Palat – pietonal Stefan Cel Mare si Sfant – Piata Unirii.

La final va veti racori cu o limonada/ceai.

De Sanziene pedalam in ie!

INFO

SkirtBike Iasi

www.facebook.com/SkirtBikeIasi

Facebook Event

PE ACEEASI TEMA:

Ora Pamantului 2018

Cicloturism cu apus la stana

RomanIA Autentica sarbatorita la Iasi, Hobita si Brasob

Iasul pe bicicleta

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Educatia prin tehnologie – Code School Clubs

Iași, Bistrița, Brașov și Roman – în competiția pentru titlul Capitala Tineretului din România

Let`s Do It, Romania! premiază cei mai implicați voluntari pentru realizarea Hărții Deșeurilor

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ – ,,CARUSEL” – SILVIA ANTON

Scrie un comentariu: