Ziua Turciei, sarbatorita la Palas Mall

Celebrarea Zilei Turciei si Caravana BookLand sunt două evenimente organizate la Palas, menite să le înfrumuseteze iesenilor începutul de săptămână. Ansamblul Palas, cea mai cosmopolită destinatie de timp liber din estul României, celebrează multiculturalitatea prin evenimente care promovează diversitatea si obiceiurile altor popoare.

Marti, 29 octombrie 2013, Palas Mall sărbătoreste Ziua Turciei cu promotii, cadouri pentru clienti si un spectacol de muzică si dansuri traditionale.

În plus, în această zi, publicul este invitat să admire în Atrium, un mozaic gigant cu steagul Turciei, de 8/11 metri, realizat din capace de Coca-Cola. Fanii delicioasei gastronomii turcesti vor fi întâmpinati, în food court, cu promotii de către Mado, Kebap House (10%), Mesopotamia (10%) si Clătita Uriasă (10%). Admiratorii articolelor vestimentare din Tara Semilunei sunt asteptati cu preturi tentante, la D’S Damat (30% discount), Serena (20%) si LC Waikiki (promotii), iar Palas Mall îi va premia cu daruri.

De la ora 18.30, în Atrium, va începe un spectacol antrenant, de sunet si ritm, cu muzică specifică si dansuri traditionale turcesti.

Pentru al treilea an consecutiv, BookLand poposeste la Iasi. Marti, 29 octombrie, caravana cărtii îsi instalează tabăra în Palas Mall, pentru un rendez-vous intelectual prietenos si deloc scortos. Până duminică, 10 noiembrie, iubitorii de carte sunt asteptati cu o avalansă de volume, tombole si surprize, în spatiul special amenajat în mall, intrarea Subway. Organizatorii au pregătit peste 7.000 de titluri de carte, de la peste 100 edituri, la pret de producător, dar si evenimente artistice si culturale.

Caravana BookLand este o serie inedită de târguri mobile de carte, muzică, film si jocuri, aflată la a 3-a editie, prezentă pe parcursul anului 2013 în 19 orase din tară, timp de 42 de săptămâni (5 martie – 23 decembrie). BookLanderii sunt asteptati în principalele piete, parcuri si centre comerciale din tară, cu mii de titluri la pret de producător, premii si momente de exceptie.

INFO

www.palasmall.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: