Ziua Studentului Antreprenor / FestudIS 2013

Ziua Studentului Antreprenor

Asociaţia Studenţilor Francofoni din Iaşi invită studenţii pasionaţi de antreprenoriat şi dornici de a se dezvolta atât din punct de vedere personal, cât şi profesional, la conferinţa Ziua Studentului Antreprenor, activitate ce se va desfăşura în cadrul FestudIS, pe data de 15 mai 2013, în sala de conferinţe a Palas Mall, începând cu ora 18:00.

Acest proiect îşi propune să le ofere studenţilor şansa de a învăţa de la tineri antreprenori care lucrează sau au propria afacere, care sunt buni în domeniul lor de activitate şi care vin să împărtăşească din cunoştinţele lor. Astfel, cei prezenţi la eveniment vor discuta cu George Oprea (Outdoor 360), Ciprian Ionescu (September Media), Alexandru Grigoraş (PR specialist- Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi) şi Maricica Mihăilă (CIPO- Centrul de Informare Profesională, Orientare în carieră şi Plasament). Totodată, la eveniment vor fi prezenţi şi alţi tineri care au făcut performanţă în domeniile lor de pregătire, care pot împărtăţi din experienţa lor.

ZSA este un eveniment interactiv ce-şi propune să aducă în discuţie antreprenoriatul şi liderii săi, invitând participanţii să intre în lumea minunată a afacerilor. Organizat ca o conferinţă-dezbatere, „ Zilele Studentului Antreprenor” oferă studenţilor participanţi posibilitatea de a pune întrebări şi de a sta de vorbă cu invitaţii, orientându-se spre promovarea valorilor şi intereselor studenţeşti.

Pasionat de antreprenoriat? Ai idei de afaceri pe care ai vrea să le concretizezi? Atunci vino la conferinţa Ziua Studentului Antreprenor şi află lucruri interesante de şi din antreprenoriat! Nu rata această şansă!” – George Oprea, Outdoor 360

INSCRIERE

Intrarea este liberă, iar înscrierea la eveniment se poate face completând acest chestionar: https://docs.google.com/forms/d/1VFkvpdUfWHiSYfsa6Y5vdUuqyMEUyb4uDPGkK-GMNe4/viewform?pli=1

INFO

Asociaţia Studenţilor Francofoni din Iaşi

www.asfi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: