Ziua Sanatoasa #7

Esti invitat, alături de toţi ieşenii, pe 29 octombrie 2017, la locul fixat şi consacrat- Hotel International Iasi Magnum Ballroom , pentru un nou eveniment marca Fun&Food – dedicat, ca întotdeauna, producţiei locale, degustărilor, vânzărilor şi informării despre sănătate, alimentaţie echilibrată şi ultimele noutăţi medicale.

La aceasta ediţie, ca la fiecare ediţie de altfel, vor avea o inovaţie și o cauză nobilă cu care vor corela campania de awareness:  Inovaţia și cauza nobilă va consta în prezenţa grupului medical AMO+ Grup Ieșean special înființat și format din cei mai eficienți specialiști pe zona medicală și psihologică în Abordarea multidisciplinară, Managementul și Prevenția obezității și Supra-Ponderalității.

Specialiștii Grupului AMO+ vor organiza o serie de seminarii, ateliere și workshop-uri specializate pe abordarea multi-disciplinară a obezității pe parcursul întregii Zile Sănătoase 7, cu titlu complet GRATUIT – pentru publicul Ieșean prezent.

*Speakerii, Seminariile, Temele, Atelierele și Workshop-urile urmează să fie anunțate pe pagina de eveniment și fiecare dintre ele va avea un număr de participanți limitat, iar înscrierea pe formularele on line este necesară pentru participare.

ACCES PUBLIC

Accesul publicului larg la Ziua Sănătoasă 7 va fi COMPLET GRATUIT pe tot parcursul zilei. Pentru seminariile, atelierele și workshop-urile AMO+ va fi necesară înregistrarea on line pe link-urile ce urmează să fie publicate pe pagina de eveniment. Deci, nu uitați să dați subscribe pentru a urmări listele de speakeri, atelierele și bineînțeles- producătorii locali si furnizorii de servicii medicale prezenți. Publicul larg va avea:

1. Acces la Secţia Furnizori de Produse şi Servicii Sănătoase (producători locali, servicii medicale și produse pentru copii) – sub bagheta Organizatorilor – Spiridusi Din Casuta Naturii.

2. Participarea la Finalul Evenimentului la o SUPER TOMBOLĂ. Vor  exista 15 premii de oferit la 15 participanți, premii toate în valoare de peste 150 RON FIECARE ce vor consta în produse şi servicii ale producătorilor şi furnizorilor de sănătate prezenţi în EXPO Ziua Sănătoasă 7;

3. În Cadrul evenimentului Ziua Sănătoasă 7 veţi avea ocazia să prindeţi “Happy 2 Hours” – între orele 13.00-15.00. În aceste două ore, producătorii locali şi furnizorii de servicii de sănătate vor face discounturi MAJORE la produse sau veţi primi gratuităţi şi cadouri la fiecare produs/serviciu achizitionat;

4. Bineînţeles, pe tot parcursul zilei, vor avea loc un lanț de seminarii de alimentaţie cu invitaţii specialiști AMO+ din lumea medicală la secţiile diabetologie, endocrinologie, medicină de familie, psihologie, nutriţie şi dietetică:

În cadrul seminariilor și atelierelor veți avea ocazia să participați sau să-i ascultați pe tema – Abordarea Multi-disciplinară si Managementul Obezității și a Supra-ponderalității pe membrii Grupului AMO+: Organizator – Ionut Ignat, Nutriționist și dietetician de la Cabinetul de Nutritie si Dietetica Nutrigoș; Dr. Delia Pintilei – Medic Specialist în Diabetologie, Nutriţie şi Boli Metabolice de la Clinica de nutritie – Partener Medical Ziua Sănătoasă; Dr. CMI Dr. Mitrea Mioara Elena si CMI Dr Mitrea Matei – Medici Specialisti în Medicină de Familie – Parteneri Medicali Ziua Sănătoasă; Psihoterapeut Elena Ceuca de la INSTITUTUL PENTRU CUPLU SI FAMILIE IASI; Psihoterapeut Ana Băianu – Cabinetul Willing; Psihoterapeut Cornel Celmare – de la INSTITUTUL PENTRU CUPLU SI FAMILIE IASI.

5. Toți copilașii vor avea acces la un loc de joacă special amenajat şi supravegheat (de aşa natură încât părinţii să se poată ocupa de aprovizionarea cu bunătăţi şi deliciozităţi şi să poată participa liniştiţi la seminariile informative medicale sau de parenting, ateliere și workshop-uri). Cei mici vor putea participa la workshop-urile şi atelierele dedicate lor – ca în fiecare editie, organizatorii, alături de Furnizori, vor avea diverse ateliere ce vor fi anunţate pe pagina de eveniment: Ce păpăm bun toamna?, Atelier de făcut “bombe de baie”, Atelier de pictură, Atelierul de cărticele by Oana Jalba, Ateliere de pus murături, etc. sunt doar câteva exemple. Înscrierile la ateliere se vor efectua, de asemenea, pe pagina de Eveniment.

 

*Dacă eşti producător de bunătăţi delicioase sau furnizor de servicii sănătoase şi vrei să faci parte din echipa Fun&Food şi din Expo Ziua Sănătoasă 7 – trimite-ne un e-mail la office@funandfood.ro sau un telefon la 0787 801 939.

INFO

Fun&Food

Mobil: 0787 801 939 sau 0743 412 840

Website: www.funandfood.ro

Facebook: Fun&Food

Email: office@funandfood.ro

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: