Ziua Sanatoasa #4

ziua-sanatoasa-4

Dragă Ieşeanule sănătos!!! Vreme trece, vreme vine, toate-s vechi și nouă toate- dar de un singur lucru nu ne plictisim și tot timpul noi ne pregătim! A re-venit acel moment în care anunțăm ZIUA SĂNĂTOASĂ 4 – O zi și mai sănătoasă!

Organizatorii evenimentului sunt Fun&Food – O super echipă cu un Super Eveniment – Ziua Sănătoasă: medici specialişti, nutriţionişti, dieteticieni, producători locali şi furnizori de servicii de sănătate prin alimentaţie echilibrată şi informaţii ştiinţifice REALE din medicina alopată.

Data re-întâlnirii cu Echipa Fun&Food este de 18 septembrie, locul este fixat și consacrat- Sala Magnum-Hotel International Iasi și ca de obicei sunt pregătiți pentru toată ziua!

Ziua Sănătoasă 4 – O zi şi mai sănătoasă! Va fi împărţită în două secţiuni:

  • Secţiunea 1 (Seminar) – 30 lei intrarea (50 lei în ziua evenimentului)
  • Secţiunea 2 (Expo cu vânzare de Producători Locali) – Acces GRATUIT!

SECTIUNEA 1

Secțiunea 1 – Secțiunea Seminar – unde locurile vor fi limitate și plătite. Alături de partenerii lor principali pe informare publică : Clinica de nutritie și Nutrigo – vor avea loc seminarii pe tot parcursul zilei, susținute de medici specialişti de renume, nutriţionişti şi dieteticieni, precum şi alţi invitaţi din domenii conexe și concurente: psihologie, psihiatrie, kinetoterapie şi alţi specialişti în mişcare fizică din Iași cu următorul program:

  • Pentru Mame și copii (în prima parte a zilei începând cu orele 9.00): Alimentația în timpul Sarcinii; Alimentația în timpul alăptării; Diversificarea corectă;
  • Seminariile mari (Începând cu ora 12.00): Insulina – prieten sau dușman? Ce trebuie să știm despre IG al alimentelor?; Capcana înfometării! Chiar slăbim dacă nu mâncăm?; Tulburările alimentare – Abordare multidisciplinară – Psiholog – Nutriționist.; Dietele hiperproteice – pentru cine și în ce condiții?; Cu sau fără gluten? Ce este boala celiacă?; Proteinele din vegetale. Ce este o proteină completă? Câtă proteină trebuie să mâncăm? Care sunt aminoacizii esențiali și ce fac fiecare? Patologii conexe și aportul proteic aferent lor.; Vreau să devin vegan sau vegetarian! Ce trebuie să știu?. (Fiecare dintre subiecte este abordat de un medic specialist (diabetologie, endocrinologie, gastroenterologie) sau un nutriționist și dietetician specializat pe fiecare subiect în parte sub bagheta organizatorilor – D-na Dr. Delia Pintilei – Medic diabetolog și boli metabolice la Clinica de nutritie și D-l Ionut Ignat – Specialist Nutriționist și Dietetician la Nutrigo.

Preţul unui bilet de intrare este de 30 lei pentru întregul program de seminarii şi poate fi achiziționat de la Casuta Naturii PÂNĂ LA DATA DE 16 septembrie. Ulterior acestei date, prețul biletului este de 50 de lei, inclusiv în ziua evenimentului. Deoarece numărul de locuri este limitat în sala de seminar vă recomandăm cu căldură să achiziţionaţi biletele din timp pentru a nu avea ne-plăcerea de a rămâne fără locuri. În ziua evenimentului, vor fi locuri disponibile doar în măsura posibilităţilor.

Înscrierea se face aici: goo.gl/forms.  Accesul în Secțiunea 1 se va face pe bază de brățară și participanții vor avea posibilitatea în pauze să deguste din secțiunile VIP sau să achiziționeze și să se înfrupte din bunătățile din Secțiunea 2. De asemeni, accesul în Secțiunea 1 se va face după dorința participantului în funcție de seminariile de interes. (va putea intra şi ieşi oricând fără costuri sau fără a plăti taxe adiţionale brăţara oferind acces pe tot parcursul zilei.)

SECTIUNEA 2

Secțiunea 2 – Furnizori de Produse și Servicii Sănătoase – unde accesul publicului larg va fi GRATUIT pe tot parcursul zilei. Fiecare dintre furnizori, după bunurile obiceiuri deja cutumiare ale Zilei Sănătoase – își vor prezenta produsele cu posibilitate de vânzare, vor pune la dispoziție degustări și bineînțeles vor prezenta ofertele și pliante cu alte produse și servicii sănătoase. Secţiunea 2 este dirijată de Prietenii noştri simpaticii Spiridusi Din Casuta Naturii

Pentru a fi la curent cu cei mai noi producători locali şi furnizori de servicii de sănătate, dar şi pentru a putea participa la tombolele şi concursurile evenimentului vă recomandăm să vă înscrieţi pe link-ul:  goo.gl/forms

 

Bineînțeles, ca de obicei, publicul ieșean va avea parte si de: Locuri de joacă şi atelierele pt copilaşi din timpul seminariilor și degustărilor; Ateliere de gătit şi reţete sănătoase; Networking între participanți și partenerii evenimentului.

INFO

Fun&Food

Mobil: 0787 801 939 sau 0743 412 840

Website: www.funandfood.ro

Facebook: Fun&Food

Email: office@funandfood.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: