Ziua Portilor Deschise la Continental Automotive Iasi, 28 aprilie 2012

Continental Automotive Iasi isi deschide portile pentru ieseni. Simbata, 28 aprilie, compania organizeaza ce de-a VI-a editiei a evenimentului „Ziua Portilor Deschise“. Cu acest prilej producatorul de software pentru masini va organiza si competitia studenteasca „Electro-Mobilitatea“. Firma, situata in Bd. Poitiers 6 va putea fi vizitata intre orele 9.30 – 20.00.

Continental Automotive Romania Iasi

Cele 20 echipe, formate din studenti ai universitatilor tehnice din Iasi, Suceava, Galati si Chisinau, inscrise in competitie vor prezenta solutiile tehnice inovatoare pentru proiectul propus de Continental: sa programeze o masina de curse electrica sa se opreasca intr-un anumit loc“, a sustinut Andreea Carp, coordonator eveniment.

Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc la ora 9,30, in intervalul orar 11-19 va avea loc competitia iar ceremonia de premiere se va desfasura la ora 19,30. „Anual peste peste 300 de vizitatori trec pragul companiei din Bd. Poitiers, nr.6. Asteptam studentii talentati si pasionati de industria automotive, dornici sa afle mai multe despre proiectele si mediul de lucru din cadrul companiei“, a adaugat Carp.

Continenta Automotive Romania

INFO

www.conti-online.com/Ziua Portilor Deschise

Autor: Gabriela CURELARU, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: