Ziua Nationala a Frantei sarbatorita pe Aeroportul International Henri Coanda

Cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, compania aeriana Air France in parteneriat cu Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti organizeaza un eveniment dedicat tuturor pasagerilor aflati pe aeroport in aceasta zi. Evenimentul se va desfasura in Terminalul Nou – Plecari al Aeroportului International Henri Coanda, incepand cu ora 12:00.


Ziua Frantei sarbatorita pe aeroportul Henri Coanda debuteaza cu o receptie pentru personalitati, presa, clienti si agenti de turismsi se va intinde pe durata intregii zile cu surprize pentru pasageri.  Vor exista momente de French can-can, catering de tip French Gourmet, deserturi frantuzesti, un colt de relaxare si multe alte suprize pregatite de organizatori, toate pe ritmurile romantice ale muzicii frantuzesti. Totodata, pe ecranul de proiectie amplasat in zona de eveniment vor fi difuzate, pe parcursul intregii zile, filme si imagini vintage de aviatie.

Cu aceasta ocazie Air France organizeazasi o expozitie cu noile vizualuri incluse in campania de imagine Air France -”France is in the air”. Vizualurile vor putea fi admirate de pasageri pana pe 1 August 2014.

Organizarea acestui eveniment nu va afecta traficul de pasageri. Pe parcursul zilei pasagerii sunt asteptati in zona noului terminal pentru a sarbatori Ziua Nationala a Frantei alaturi de Compania Nationala de Aeroporturi Bucurestisi deAir France, care va oferi vouchere de reducere tuturor pasagerilor din aeroport.

Air France, impreuna cu filiala sa regionala HOP!, opereaza 1.500 de zboruri zilnice atat in Franţa, cat şi in restul Europei şi in intreaga lume. Flota sa cuprinde 374 de aeronave. AIR FRANCE KLM este unul dintre cei mai mari jucatori in transportul aerian, la nivel mondial, şi lider de piata pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. In 2012, AIR FRANCE KLM a transportat peste 77 de milioane de pasageri şi peste 1,4 milioane de tone  cargo. Flota companiei este formata din 573 aeronave, iar reţeaua acopera 243 de destinaţii din 103 ţari prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle (unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume) şi Amsterdam-Schiphol.

Air France şi KLM sunt companii membre ale alianţei globale SkyTeam care numara 19 membri şi care ofera pasagerilor din intreaga lume acces la o reţea globala de peste 15.500 de zboruri catre peste 1000 de destinaţii din 187 de tari.

INFO

www.airfrance.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: