Ziua Mondiala a Inimii sarbatorita la Iasi printr-un cros

promenada-inimilor

Fundatia Romana a Inimii si Societatea Romana de Cardiologie, in parteneriat cu Forumul National de Preventie, Athletic CardioClub si Rotary District 2241 se bucura sa anunte Saptamana Inimii, sarbatorita in perioada 28 septembrie – 6 octombrie 2014, celebrand astfel pe data de 28 septembrie Ziua Mondiala a Inimii – eveniment ajuns la a 13-a editie.

Fundaţia Română a Inimii (FRI) a lansat anul trecut în România proiectul Promenada Inimilor/Sli na Slainte Route, program inițiat de Fundația Irlandeză a Inimii, implementat cu succes în 10 ţări europene,

Evenimentul are scopul de a încuraja publicul de toate vârstele şi preocupările să meargă pe jos pentru a-şi menţine sănătatea. În cadrul acestui program, care vizează tot cuprinsul ţării, au fost stabilite mai multe trasee pe care oamenii sunt încurajaţi să le parcurgă cât mai des cu putinţă şi, pentru ca pietonii să poată ţine evidenţa kilometrilor parcurşi, traseele ce vor fi marcate cu semne atractive, uşor de observat.

Cluburile Rotary organizeaza in 25 de orase din tara o serie de activitati dedicate preventiei bolilor cronice netransmisibile (dintre care bolile cardiovasculare reprezinta 50%).

La Iași, duminică 28 septembrie 2014, pe traseul Rond Agronomie – Super Copou, cluburile Rotary, Rotaract si Interact din Iași în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, organizează un cros pentru toți ieșenii, indiferent de vârstă.

Tinuta sport obligatorie, tricouri albe sau rosii.

Cluburile Rotary din Iasi vor oferi 100 tricouri cu insemnele evenimentului celor celor care vor ajunge primii.

INFO

www.romanianheart.ro

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: