Ziua Mamografiei la Spitalul Providenta

„Ziua Mamografiei” este un eveniment organizat de Spitalul „Providenţa” prin intermediul „Centrului de examinare și diagnosticare în patologia glandei mamare”.

Joi, 05 octombrie 2017, în intervalul 14:00 – 16:00, sunt aşteptate persoanele interesate la o sesiune de informare privitoare la serviciile medicale ale acestui centru, la avantajele și beneficiile mamografiei cu tomosinteză, la înțelegerea rolului ecografiei mamare și la cunoașterea echipei medicale a centrului.

Echipa medicală care vă aşteaptă este formată din:
– Dr. Luca Geta Flavia – Medic specialist Radiologie și Imagistică Medicală, competenta in Senologie
– dr. Pleşca Raluca – Medic specialist Radiologie și Imagistică Medicală, competenţă în Senologie.

INSCRIERE

Participarea este gratuită iar înscrierile la acest eveniment se pot face pe adresa programari.spital@providentamedical.ro, la sediul Spitalului „Providența”, Șoseaua Nicolina, nr. 115, Nicolina 2, Cug, Iași sau la număr de telefon 0232 241 271/0730 230 030.

Prin intermediul campaniei „Depistat la timp, îl putem învinge împreună!” Spitalul „Providența” se alătură organizațiilor care desfășoară campanii de conștientizare cu ocazia zilei de 1 octombrie, zi declarată la nivel național și internațional, Zi de luptă împotriva cancerului de sân.

INFO

Spitalul Providenta

Șos. Nicolina, nr. 115, Nicolina 2, Cug

Telefon: 0766.092.214

www.providentamedical.ro

Facebook-Spitalul Providența

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: