Ziua Internationala fara Cumparaturi

Sâmbătă, 24 noiembrie, este Ziua Internațională Fără Cumpărături, iar 360 DEGREE vă provoacă să renunțați pentru o zi la acest viciu și să ne petrecem timpul împreuna într-un mod cât mai simplu, fără bani. Evenimentul va avea loc în Amfiteatrul Petru Bogdan din cadrul Facultății de Chimie – Univ. “Al. I. Cuza” Iași, incepand cu ora 13.00.

Societatea reduce omul la o dimensiune mică: consumul! Prin acest lucru se caută să i se nege dimensiunile spirituale, culturale, religioase sau filosofice ale omului. Statutul social este câștigat în funcție de nivelul cumpărăturilor, ușurința înlocuirii produselor vechi cu altele “noi și performante”.

Cu toții suntem consumatori, iar tot ceea ce cumpărăm are efect asupra mediului înconjurător. 20% dintre locuitorii planetei consumă mai mult de 80% din resursele naturale ale Pământului, ducând la degradarea mediului înconjurator și la epuizarea resurselor neregenerabile, precum apa.

360 DEGREE dă startul de Ziua Internațională FĂRĂ Cumpărături care provoacă la asumarea unui stil de viața responsabil, în care se consumă mai puțin, se produc mai puține deșeuri, iar poluarea scade.
Prin urmare, vă propunem o alternativă simplă și relaxantă de a petrece ziua fără a cheltui bani, cu activități gratuite, unde banii nu au nici o valoare!

PROGRAM

  • 13:00 – 14:45 – PROIECȚIE DE FILM
  • 14:45 – 15:30 – DEZBATERE: “CONSUMERISMUL”
  • 15:30 – SLACKLINE / WORKSHOP-URI (în Parcul Eminescu – Copou)

Toate materialele necesare activităților sunt asigurate de către 360 DEGREE. Participanții nu vor cheltui bani pe timpul activităților. Dacă aveți lucruri pe acasă ce nu vă folosesc le puteți aduce cu voi și organizăm un bazar cu lucruri gratuite! Simțiți-vă liberi sa veniți fără nimic și să plecați acasă cu un lucru, sau sa veniți cu un lucru și să plecați acasă fără nimic!

INFO

E-mail: contact@360degree.ro

Telefon: 0741157492

360degree.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: