Ziua Internaţională a Studentului la Iulius Mall

ziua-internationala-a-studentului-iulius-mall-iasi-cabron-afis-17-noiembrie-2013
Duminică, 17 noiembrie 2013, Iulius Mall îi invită pe toţi tinerii să sărbătorească împreună Ziua Internaţională a Studentului. Concert Cabron, reduceri tentante, caricaturi semnate de celebrul Ștefan Popa-Popa’s, show-uri de neomagie, reprezentaţii de teatru la bar şi tricouri cadou sunt doar o parte dintre surprizele pregătite de Iulius Mall Iaşi cu ocazia Student Day.

Studenţii care doresc, ca de ziua lor, să plece de la Iulius Mall cu o aminitire aparte sunt aşteptaţi în piaţeta Karma, unde Ștefan Popa-Popa’s îşi va demonstra talentul. Maestrul a intrat în Cartea Recordurilor drept cel mai rapid caricaturist, realizând într-o oră 131 de astfel de desene. Pe baza unui bon de cumpărături din magazinele Iulius Mall, tinerii vor primi în dar un portret unic, desenat într-un mod cât se poate de original.

În plus, magazinele din mall îi vor încânta pe studenţi cu promoţii atrăgătoare la produsele lor favorite. Cei care vor să îşi completeze garderoba cu piese vestimentare în trend, nu trebuie să rateze magazinele BSB şi Sofiaman (-20%), Just Me (-10% – 20%), Keops, Irina Schrotter şi Casa Wanda (-10%), Mona Fashion (-5%) sau M. Boutique (-30% la al doilea produs cumpărat). Preţuri speciale au pregătit şi magazinele din food court şi cele din zona de servicii. Întreaga zi, cumpărăturile în valoare de minimum 100 de lei vor fi premiate la Centrul Info cu tricouri personalizate cu mesaje amuzante şi optimiste.

Momentele dedicate studenţilor continuă cu mici spectacole de teatru, oferite de actori în spaţii neconvenţionale, mai precis la barurile cafenelelor din Iulius Mall, în intervalul orar 17:00 – 19:00.

Și pentru ca ziua să se încheie cu distracţie pe ritmuri antrenante, tinerii sunt invitaţi la un concert Cabron, la Café Blanc, de la ora 20:00.

INFO

Iulius Mall
E-mail: pr@iuliusmall.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: