Ziua Internationala a iei… pe bicicleta

ziua-iei-bicicleta

SkirtBike Iasi va invita sa imbracati o ie, sa va luati bicicleta si sa va puneti buchetelul de sanziene in cosulet sau pe ghidon si sa va alaturati grupului de bicicliste care va defila miercuri, 24 iunie 2015 prin oras.

Hei, fetelor, Am vazut ca va place sa pedalati cochete pe bicicleta, ce ziceti de o plimbare in ie? De Sanziene se sarbatoreste in toata lumea ZIUA IEI, acest simbol al identitatii noastre nationale.

Intalnirea are loc la ora 17.30, pe Bd. Stefan cel Mare (spre Palat), de unde se va pleca la ora 18.00 pe urmatorul traseu: Str.A. Panu, Bd. Independentei, Piata M. Eminescu, Piata Unirii, Bd. Stefan cel Mare, P. Ros, Bd. Socola, Str. Primaverii, Bd.Mangeron, de pe strada Palat veti face face o tura prin Palas, iar la final va veti  opri pentru sedinta foto langa Palas, vis-a-vis de Pizzeria Domneasca.

Va veti  racori cu o limonada la Pizzeria Domneasca si veti mai sta la taclale cat va va permite timpul. Baietii sunt bineveniti daca vor sa insoteasca cochetele, iar daca vor veni in camasa traditionala bucuria va fi si mai mare.

INFO

www.facebook.com/SkirtBikeIasi
Facebook Event

PE ACEEASI TEMA:

Serata pe doua roti #6

Plimbare de ”groaza”… pe bicicleta

Serata pe 2 roti #10. Editie aniversara

Tura de inceput de an

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”Aventura cartii” – o noua intalnire a Clubului Lunaticilor

Irina Rimes LIVE @Fratelli Iasi

ASJ va invita la gala „Zece ani de 10”

Recital de sonate pentru pian si vioara. Interpreteaza Cosmin Sipos, anul III

Scrie un comentariu: