Ziua Internationala a Cafelei / Palas Mall, 28 septembrie – 1 octombrie

Ziua Internationala a Cafelei la Palas Mall, 28 septembrie – 1 octombrie
Aerul toamnei se potriveste de minune cu savoarea unei cafele bine facute. Asa ca Palas Mall lanseaza invitatia pentru a sarbatori „cafeaua”. Timp de 4 zile, clientii se vor bucura de promotii cu aroma de cafea, degustari savuroase, concerte pentru cele mai fine gusturi, Barista Show – arta desenului in cafea, prezentari de moda stralucitoare, expozitii de espressoare performante si fascinante demonstratii de bartending.

In perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2012, Palas Mall organizeaza Ziua Internationala a Cafelei. In acest interval, un bon de 30 de lei de la cafenelele din ansamblu aduce un discount de 30% la produsele cu extract de cafea Yves Rocher, 30% la cestile de cafea de la Bobo Shop sau 10% la canile, infuzoarele si filtrele din acelasi magazin.

De altfel, toate cafenelele din Palas s-au pregatit de sarbatoare cu oferte speciale, impregnate cu aroma indragitei licori. Restaurantul Boltile Domnesti si Quartz Lounge Cafe au redus cu 20% preturile oricaror produse din cafea, acelasi discount fiind oferit si de Graffiti Café, pentru Crema Cafe, dar si de Carturesti, pentru orice tip de ceai. Pentru a doua cafea savurata la Gregory’s se plateste jumatate din tarif, in timp ce la Square cafeaua are pretul injumatatit, in intervalul 8.00 – 12.00, iar ceaiul vine insotit de un cadou dulce.
Reduceri de 15% se gasesc la CTS Corner, acolo unde cuplurile au pachete speciale, clientii primesc cadouri, iar impatimitii pot alege din variate sortimente de cafea vrac. C House Lounge Cafe a taiat 10% din pretul oricarui produs pe baza de cafea. In aceasta perioada, cafeaua are preturi aburinde la Fenice Palas, Play Again, La Corniche, Moo Café, La Folie Boulangerie si YoYogurt. Vineri si sambata, licoarea neagra poate fi gustata gratuit in cadrul La Cupola si Café Papillon.

Evenimente rafinate vor condimenta deliciul cafelei. De vineri pana duminica, in Atrium Palas, are loc Regional Barista Competition. Finalistii de la Palas vor participa la finala nationala, programata la Bucuresti, in martie 2013. Tot in piateta centrala din Palas Mall, iesenii vor putea admira o expozitie de espressoare si accesorii pentru ceaiul perfect.

In cele 4 zile de sarbatoare, clientii CTS Corner pot afla ce cafea li se potriveste zodiei, iar Livada cu Ceai organizeaza degustari.

Vineri, Carturesti propune un atelier de creatie din boabe de cafea, iar farmecul bauturii pe ritmuri de taraf este optiunea restaurantului Boltile Domnesti. Quartz Lounge organizeaza recital Bonito, Graffiti Café a optat pentru recital de saxofon si pianina, iar in incinta La Corniche va fi recital Bossa Nova.

Sambata, sarbatoarea continua cu demonstratii Barista si prezentari de moda la Quartz Lounge, recital de pian la CTS Corner, de vioara la Square si de chitara in cadrul La Folie Boulangerie. Carturesti ii va invata pe ieseni ceremonia servirii ceaiului, o seara medievala se petrece la Graffiti Café, un cvartet simfonic poate fi ascultat la Fenice Palas, iar C House Lounge aduce ritmurile DJ John Junior.

Duminica, in perimetrul La Cupola se vor auzi cantonete, in incinta La Corniche va avea loc un concert de congas, saxofon si pianina, iar la C House Lounge si Play Again vor fi show-uri fashion. Luni, Play Again ii asteapta pe ieseni la bartending show, prezentari de moda si muzica buna.

Tot duminică, între orele 16.00 şi 17.30, Parcul Palas va fi invadat de avioane în miniatură. Clubul de Aeromodelism Iaşi, împreună cu Primăria oraşului, organizează demonstraţii de îndemânare aeromodele radiocomandate.

Intr-o oaza de liniste, cu priveliste spectaculoasa si ritmuri pe gustul tuturor, aburii cafelei sunt mai imbietori.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: