Ziua Inimioarelor, editia 2014

Ziua-Inimioarelor

ACMIM organizează în data de 28 SEPTEMBRIE, ora 11:00 evenimentul Ziua Inimioarelor. Scopurile evenimentului sunt:  crearea unui cadru prietenos în care copiii cu inima specială se pot juca împreună, iar părinții pot adresa întrebări doctorilor și psihologilor; conştientizarea problemelor dar şi a soluţiilor si construirea încrederii şi a speranţelor şi orientarea către o abordare pozitivă a problemelor inerente.

Vă invităm să fiţi alături de ACMIM în organizarea evenimentului Ziua Inimioarelor pentru a celebra viata câştigată a multor „inimioare” şi pentru ai susţine în luptă mai departe. Mulţi dintre aceşti copii au avut parte de o cursă contra cronometru pentru a-şi câştiga dreptul la viaţă iar pentru alţii cursa abia începe.

ASOCIAŢIA COPILUL MEU INIMA MEA este o organizaţie neguvernamentală, fără scop lucrativ, independentă şi apolitică, înfiinţată oficial în anul 2009. Din 2009 ACMIM este membră a asociaţiei europene ECHDO (European Congenital Heart Disease Organisation), cu misiunea de a urmări interesele copiilor şi adulţilor cu defecte congenitale cardiace www.echdo.org şi din 2012 membră EURORDIS (Asociaţia Europeană a Bolilor Rare) si DIA.
MISIUNEA asociaţiei este de a face orice demers este necesar pentru a putea salva viaţa fiecărui copil cu probleme cardiovasculare (legislaţie, stabilirea relaţiilor cu spitale care pot salva aceste vieţi, strângerea de fonduri). De asemenea ne propunem să demarăm şi să implementăm acţiuni prin care orice copil cu probleme cardiovasculare să aibă şansa la o viaţă normală. BENEFICIARII asociaţiei sunt copiii şi tinerii cu boli cardiovasculare, rudele acestora, precum şi alte categorii de persoane aflate în dificultate.

PROGRAM

Ora 11:00 – Întâlnire cu pacienţi, părinţi şi medici la KIDDO CAFE –  in Copou, mai sus de Radio Iaşi

  • Prezentare ACMIM
  • Prezentare Dr. Alina Luca – coordonator Secţie Cardiologie Pediatrică – Spitalul “Sf. Maria” Iaşi
  • Prezentare Gicuţa Luca – psihoterapeut

Ora 12:00 – Întâlnirea părinţilor/copiilor şi a prietenilor ACMIM

  • Workshop gratuit pentru părinţi: „Iubirea care creşte”! – traineri Gicuţa Luca psihoterapeut
  • Workshop gratuit pentru copii: „Inimioara mea este speciala” face-painting, jocuri, concurs de pictură, împreună cu voluntarii inimoşi.

Ora 14:30 – Vizită la Spitalul “Sf. Maria” Iaşi unde se vor împărţi la secţia de Cardiologie dulciuri şi jucării copiilor.

INFO

www.acmim.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: