Ziua Familiei sarbatorita in Parcul Expozitiei

Ziua Familiei va fi sărbătorită la Iaşi cu mici, bere şi multe premii. Ca în fiecare an, Primăria organizează o petrecere în Parcul Expoziţiei cu această ocazie.

Evenimentul va începe duminică, la ora 9.30, cu un spectacol susţinut de Ştefan Vasiliu. Va urma apoi premierea cuplurilor din Iaşi care au împlinit venerabila vârstă de 50 de ani de căsnicie. În jur de 75 de cupluri vor beneficia de premiul municipalităţii în valoare de 500 de lei.Pe lângă premianţi, peste 900 de persoane vor veni în Parcul Expoziţiei pentru a sărbători Ziua Familiei. Aceştia vor putea participa la un spectacol susţinut de cunoscutul interpret Ion Suruceanu, care va urca pe scena din parc în jurul orei 12.

În premieră anul acesta, Primăria va organiza şi o tombolă cu premii. Perechea câştigătoare va putea beneficia de un sejur de cinci zile la pensiunea Vânătorul din Durău, cu masa, cazarea şi transportul incluse. Primăria mai pune la bătaie trei premii constând în trei cine romantice la restaurantele Bolta Rece, Cavalerul Medieval şi Casa Livaki.

Vrem să facem acest eveniment duminică, ca lumea să se poată simţi mai bine şi să putem petrece cât mai bine în Parcul Expoziţiei. Tombola este pentru prima dată când este organizată, pentru că vrem să facem o săbătoare pentru cei care sunt familişti şi sunt modele pentru noi“, a declarat primarul Gheorghe Nichita.

După muzică şi premii, va urma bufetul Primăriei în aer liber. Oficialii au pregătit mici, frigărui, fructe şi bere pentru toţi ieşenii care vor trece prin parc. Toate aceste manifestări au scos din bugetul local suma de 35.000 de lei pentru premiile cuplurilor şi 25.000 de lei pentru celelalte cheltuieli.

Autor: Gabriela Toma, Ziarul de Iasi

INFO

www.primaria-iasi.ro/

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: