Ziua Familiei – distracție, mașini și surprize

Ziua Familiei 2016

Grupul de firme Tester organizează în perioada 21-22 mai 2016 evenimentul intitulat Ziua Familiei, prin care își propune să ofere ieșenilor două zile de relaxare, de distracție și de bună dispoziție „în familie”, prin intermediul unei ample suite de ateliere creative, jocuri, concursuri și activități sportive.

Evenimentul se va desfășura pe pietonalul Ștefan cel Mare și este deschis tuturor celor care apreciază și susțin valorile familiei, indiferent de vârstă. De aceea, și modul în care sunt organizate activitățile recreative îi va încuraja pe participanți să formeze echipă cu cel puțin un membru al familiei, astfel încât întreaga experiență să fie și o ocazie în plus de a se relaxa și de a se bucura împreună.

Pe lângă farmecul în sine al oricărei acțiuni care propune soluții inedite de timp liber, Ziua Familiei va încerca să elimine și orice risc de plictiseală, îmbinând distracții diversificate, pentru toate vârstele și gusturile. Participanții vor avea astfel ocazia să își testeze îndemânarea, imaginația, perspicacitatea, puterea, priceperea sau creativitatea, după dorință, alegând din felurite activități.

Mărcile auto din portofoliul grupului Tester și numeroșii parteneri ai organizatorilor au adunat idei și planuri care mai de care mai provocatoare, astfel că îi așteaptă împreună pe ieșeni, la Ziua Familiei, cu ateliere creative de pictură, desen sau obiecte decorative, cu jocuri de atenție, de logică sau de strategie, cu standuri de activități sportive, cu sesiuni demonstrative și concursuri de tot felul.

Evenimentul va include și un concert pop-rock din seria Petran&Students, oferit de elevii școlii Petran Music School. Concertul va începe sâmbătă, 21 mai, la ora 20:00, și va încheia în acorduri de chitară prima zi a sărbătorii dedicate familiei, un moment marcat de toți cei prezenți prin lansarea în aer a baloanelor cu heliu.

Din atracțiile evenimentului mai fac parte două ediții de concurs pentru familii „Cel mai lung șir de fanioane”, cu desfășurare sâmbătă la ora 17:00 și duminică la ora 12:00, precum și un provocator flashmob cu dans în familie, care le va da motive de încântare participanților duminică la ora 17:00.

Ziua Familiei va fi și un bun prilej pentru participanți de a descoperi și de a cunoaște mai bine 10 mărci auto de top, care vor reuni pe pietonalul Ștefan cel Mare peste 50 de autoturisme spectaculoase din gamele disponibile în prezent. Echipele de consultanți ai mărcilor Dacia, Nissan, Mercedes-Benz, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Honda, Mazda, Mitsubishi și Opel îi vor aștepta pe ieșeni nu doar cu câte o atrăgătoare propunere distractivă de timp liber, ci și cu informații detaliate, oferte speciale și consiliere despre mașinile pe care le îndrăgesc atât de mult. Echipele de tehnicieni vor fi gata, la rândul lor, să explice celor mici și celor mari cum funcționează o mașină, aruncând priviri pricepute și indiscrete în alambicatele motoare moderne.

Iar dacă vreți să adunați amintiri plăcute, tot Ziua Familiei va fi ocazia perfectă. Alături de amintirile păstrate în suflet (zâmbete, distracție, relaxare, curiozitate, emoții…), veți mai putea păstra propriile realizări de la atelierele creative sau diplomele adunate de la standuri, fotografiile-suvenir sau premiile obținute, micile sau marile cadouri cu care organizatorii și partenerii lor s-au pregătit deja.

Pentru un plus de adrenalină, organizatorii vor condimenta întregul eveniment cu Tombola Familiei, dotată cu 50 de premii destinate iubitorilor de mașini, ce vor include numeroase accesorii auto și mai ales test-drive-uri de weekend cu autoturisme superbe, într-o locație de vis. Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc duminică la ora 19:00, în prezența participanților la eveniment.

Ziua Familiei este o inițiativă de responsabilitate socială a grupului de firme Tester și este menită să marcheze la Iași Ziua Internațională a Familiei, zi instituită de Organizația Națiunilor Unite în 1993, sărbătorită în întreaga lume pe data de 15 mai. Evenimentul Ziua Familiei se află acum la prima ediție și va fi reluat anual, în cursul lunii mai. Accesul la eveniment și la activitățile recreative incluse în agenda sa este gratuit pentru toți doritorii și se va face în limita locurilor disponibile pe durata acțiunii.

Cu o istorie de peste 22 de ani, grupul de firme Tester derulează astăzi operațiuni în peste 7 domenii de activitate: auto, centre de afaceri, parcuri industriale, producție, asigurări, comerț, alimentație publică, diverse servicii, și oferă un loc de muncă modern, sigur și primitor pentru mai mult de 800 de persoane.

Parteneri: Primăria Municipiului Iași, Inspectoratul Școlar Județean Iași, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Iași, Poliția Rutieră Iași, Decathlon, Mobexpert, Petran Music School, Alevia. Susținători: Cai de Vis, Clubul Himawari, Outdoor 360, National Paints, Dance Energy, Palatul Culturii, Leonidas, Hansel und Gretel, Hamak. Parteneri media: Ziarul de Iași, Evenimentul, TeleM, Radio Hit, Impact FM, iasi4fun

INFO

www.testergroup.ro

www.facebook.com/ZiuaFamilieiTester

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: