Ziua Braziliei la CTS Corner Palas

ziua braziliei-cts

GRUPO CAPOEIRA BRASIL IASI/ROMANIA sunt  invitatii speciali ai ceainariei CTS Corner, cu ocazia Zilei Braziliei. Ceainaria va asteapta cu muzica traditionala braziliana, cocktailuri si delicatese multicolore, voie buna si dispozitie de sarbatoare.

“Capoeira este recunoscută ca fiind o artă marţială de origine afro-braziliană, ce a rezultat dintr-un melanj exotic de tehnici de atac-apărare, disimulări, eschive ca formă a expresiei marţiale, elemente din dansurile tribal africane şi exerciţii acrobatice inedited şi spectaculoase.

Capoeira este un compromis rezonabil între exprimarea sentimentelor şi trăirilor umane, mişcări exotice, inedite şi muzica fascinantã, interpretată la instrumente specifice (berimbau, atabaque, pandeiro, caxixi, agogo).

Sigur, aceste rânduri nu pot surprinde magnitudinea realã a acestei moşteniri cultural-sportive. Capoeira nu se poate dezvãlui în frumuseţea sa purã, plenipotentã decât practicanţilor, celor care doresc sã se bucure de o cãlãtorie într-un univers fascinant unde fiecare staţie oferã o experienţã multidimensionalã.

INFO

CTS Corner

Palas Mall, la etajul -1, intrarea dinspre Auchan

Tel: 0771-265352

E-mail: shop@ctscorner.ro

Web: www.ctscorner.ro/

FB: www.facebook.com/coffee.tea.spice

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: