Ziua Barbatului 5 mai 2010

Pe 5 mai 2010, iesenii sunt asteptati sa petreaca de “Ziua Barbatului” in Club For Fun.

Bergenbier instaureaza “cod galben” de sarbatoare in Iasi, precum si in alte 14 orase din tara si in capitala. Concursuri, muzica live, vedete, mancaruri bine preparate, multa bere si multe surprize va asteapta in Club For Fun (Str. Prof. Dr. Dimitrie Mangeron), incepand cu orele 18.00.

Ziua Barbatului in Iasi, cu Corina.

Toti barbatii din Iasi prezenti la evenimentul de pe 5 mai vor avea parte de multe suprize: o mega-petrecere cu muzica live, vedete, concursuri cu premii, femei frumoase si multa bere. Pentru toti “sarbatoritii” zilei, Corina va sustine un mega-concert.

Iasiul este unul din cele 16 orase din tara (alaturi de Bucuresti, Baia Mare, Braila, Cluj–Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Oradea, Piatra Neamt, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Slobozia, Timisoara, Tulcea) in care, Bergenbier va organiza petreceri speciale pentru Ziua Barbatului. Programul petrecerilor este disponibil pe site-ul campaniei: Ziua Barbatului. De asemenea, Bergenbier indeamna toti barbatii din tara sa petreaca de ziua lor, intampinandu-i cu o editie speciala, de sarbatoare, in galben!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Expoziția „SFR Infinit” – în deschiderea Les Films de Cannes à Iași

Scrie un comentariu: