Ziua Artei Fotografice sarbatorita de Clubul Fotografilor Iaşi

DSC_4592

Clubul Fotografilor Iaşi, care îşi desfăşoară activitatea la Casa de Cultură “Mihai Ursachi” – Parcul Copou din Iaşi, organizează în această săptămână o serie de activităţi fotografice dedicate Zilei Artei Fotografice în România.

La Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii “Mihai Eminescu” va avea loc vineri, 15 ianuarie 2016, de la ora 13:45, vernisajul expoziţiei de Fotografie “Omul de pe urmă”. Evenimentul este organizat de Memorialul Ipoteşti, de Clubul Fotografilor Iaşi şi de Casa de Cultură “Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi, lucrările aparţinând artiştilor fotografi Marius Florin Aioanei şi Alexandru Pohaţă.

În zilele de 15 şi 16 ianuarie 2016, membrii Clubului Fotografilor Iaşi vor organiza o tură fotografică în judeţul Botoşani. Itinerariul va cuprinde Memorialul Ipoteşti, oraşul Botoşani şi mănăstirile din jurul oraşului.

Până pe 16 ianuarie 2016, în Galeria de artă “Labirint”, poate fi vizionată expoziţia de fotografie “Jurnal de călătorie – Dolomiti”, semnată de Vasile Iacob, membru al Clubului Fotografilor Iaşi. Tot până la aceeaşi dată, iubitorii de fotografie sunt aşteptaţi să admire lucrările din expoziţia colectivă de fotografie “Busturi”, aflată în Galeria de artă “La Gard”. Lucrările aparţin unui număr de 14 pasionaţi de fotografie care au parcurs “O iniţiere în Fotografie cu dan Mititelu”.

De Ziua Artei Fotografice în România, luni, 11 ianuarie 2015, un număr însemnat de oameni au început o nouă iniţiere în Fotografie cu Dan Mititelu. Înscrierile pentru acest curs continuă până joi, 14 ianuarie 2016. Membrii Clubului Fotografilor Iaşi au participat în zilele de 10 şi 11 ianuarie 2016, la evenimentele fotografice organizate sub genericul “România lui Sorin Onişor văzută prin obiective Nikkor”, organizate cu prilejul Zilei Artei Fotografice în România.

Evenimentele fotografice continuă şi în perioada următoare, astfel că pe 19 ianuarie 2016, la Casa de Cultură “Mihai Ursachi” – Parcul Copou din Iaşi va fi organizată o nouă expoziţie de Fotografie.

Mulţumim membrilor Clubului Fotografilor Iaşi pentru implicare, partenerilor şi colaboratorilor noştri din ţară şi străinătate! Dacă anul trecut am avut 30 de expoziţii de Fotografie şi (în total) 70 de evenimente fotografice, sperăm ca şi în acest an să captăm cât mai mulţi oameni pentru a afla cât de minunată este Fotografia. Constantin Ciofu

INFO

Casa de Cultură “Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi

Bd. Carol 1, Parcul Copou, Iasi

Web: clubulfotografiloriasi.ro

FB: www.facebook.com/clubulfotografiloriasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: