Zilele Veseliei, 18-19 iunie 2011

In Zilele Veseliei (simbata, 18 iunie si duminica, 19 iunie, intre orele 10:00 – 19:00), Arcadia ofera copiilor solutii inedite de distractie si petrecere a timpului liber in parc, cei mici avand de ales intre activitati creative, activitati sportive, activitati de informare. Zonele de joc si distractie Arcadia vor fi amplasate pe aleea principala de acces in Parcul Copou si in zona circulara din jurul rondului de flori.

Ofertele Arcadia:

Insula Imaginatiei: activitati creative: figurine de argila, pictura pe tricouri, pictura pe sticla (pahare). Interval de lucru per copil: aprox. 15 min.

Insula Indemanarii: zona in care se realizeaza obiecte decorative in tehnica quilling. Interval de lucru per copil: aprox. 15 min.

Insula Perseverentei: activitati creative diverse: modelare baloane, face painting, etc. Interval de lucru per copil: aprox. 15 min.

Insula Sanatatii: mini-cursuri de sanatate, sustinute de studenti medicinisti membri ai SSCR, pe teme precum: igiena/curatenie, alimentatie sanatoasa, corpul uman pe intelesul tuturor, ce sa faci si ce sa nu faci in caz de pericol (sfaturi de prim-ajutor pentru copii). Fiecare curs se termina cu realizarea unui desen, in care copiii participanti exprima ce au inteles.

Insula Tenacitatii: mini-teren de baschet, amenajat de catre Decathlon Iasi.

Insula Rezistentei: teren de fotbal/handbal, amenajat de catre Decathlon Iasi.

Insula Preciziei: sistem Tennis Art Arcadia.

Insula Arcadiana: spatiu de dialog cu parintii si insotitorii copiilor, pentru prezentarea ofertei AH de produse si servicii pentru copii si pentru intreaga familie.

Tombola Veseliei: persoanele interesate completeaza taloane si participa la o tombola in care toate premiile includ servicii de sanatate pentru copii.

Mai multe detalii pe http://www.arcadiahospital.ro/lumea-veseliei/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: