Zilele Traditiilor de Craciun

Ca in fiecare an, IULIUS MALL intampina magicele sarbatori de iarna cu oferte speciale, decoratiuni stralucitoare si daruri muzicale deosebite care tes atmosfera de poveste a Craciunului.

Datina spune ca Sarbatoarea Nasterii Domnului este slavita prin cantarea colindelor.

Vineri, 17 decembrie 2010, Mos Craciun vine in zona KidsLand pentru a se intalni si fotografia cu prichindeii, care ii vor povesti cat de cuminiti au fost si, mai ales, ce cadouri doresc sa gaseasca sub brad.

Sambata, 18 decembrie, de la ora 17.00, grupuri de colindatori din Maramures si Monor vor incanta inimile tuturor, interpretand cele mai frumoase cantece de iarna.

Duminica, 19 decembrie, de la ora 15.00, in zona Ombrello Cafe, va avea loc un regal de dansuri de societate cu ocazia finalei concursului „Dance Energy”. Desfasurat la IULIUS MALL pe parcursul a doua luni, competitia a reunit mii de elevi de clasele I-IV, de la 10 institutii de invatamant din Iasi si a avut ca scop descoperirea micilor talente si incurajarea activitatii fizice.
De la ora 17.00, in zona Ombrello Cafe, va avea loc o noua seara dedicata colindelor, in compania trupei de copii „Insira-te margarite” si a formatiei Ambasador.

Seria cantarilor de Craciun continua luni, 20 decembrie, cu un concert de suflet semnat Narcisa Suciu. Indragita artista va fi prezenta la ora 19.00, in zona Ombrello Cafe, de unde va transmite intreaga caldura sufleteasca din colindele autentice romanesti, cantate in jurul bradului impodobit.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: