Zilele Studentului Electronist, 23-27 aprilie

Zilele Studentului Electronist - Iasi

‘’Zilele Studentului Electronist’’ vor avea loc in perioada 23 aprilie- 27 aprilie 2012 in incinta Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei situata pe Bd. Carol I, nr. 11, Iasi.

Este un proiect initiat de catre LS ETC cu scopul de a facilita comunicarea intre companiile de top ale domeniul tehnic si studentii din cadrul facultatii ETTI. Companiile participante au ocazia de a-si prezenta activitatea si tehnologiile utilizate, iar prin participarea la un dialog deschis cu studentii au sansa de ai selecta pe cei mai buni in vederea unei colaborari ulterioare.

Totodata, studentii pot intra in contact direct cu liderii de piata din domeniu, au acces la cele mai noi informatii si descoperiri expuse de profesionistii domeniului.  Evenimentul ofera de asemenea companiilor suportul necesar pentru a organiza activitati care sa ofere studentilor sansa de dezvoltare profesionala si remarcare in rindul angajatorilor.

Proiectul cuprinde :  /prezentari de companii / training-uri / activitati practice in electronica / concursuri cu diferite teme (aplicatii cu microcontrolere , aplicatii cu FPGA)  / infiintare organizatia Alumni LS ETC / vizite la companii / caravana ETTI

DESFASURARE

Prezentarile companiilor se vor desfasura pe parcursul a maxim 4 zile lucratoare. Companiile sunt libere sa se foloseasca de orice mijloc propriu sau pus la dispozitie de catre organizatori pentru a-si realiza prezentarea

Concursul va fi pe doua categorii: Aplicatii cu FPGA si Aplicatii cu microcontrolere.

Pe parcursul saptaminii se vor desfaşura doua workshop-uri cu teme diferite:

-workshop PCB susţinut de LS ETC, in care studentii vor fi  initiati intr-un mediu de proiectare a cablajelor imprimate, parcurgind etapele necesare implementarii practice a acestora.

-workshop sustinut de Varilogic (introducere in lumea Programarii Orientate-Obiect (OOP) utilizind limbajul de programare C# si platforma Microsoft .Net) in cadrul caruia puteti afla ultimele tendinte in dezvoltarea Software si cat de simplu se pot face modificari la nivelul unei aplicatii folosind Microsoft Visual Studio 2010.

In perioada 24-27 aprilie se va desfasura caravana ETTI in judetele din Moldova in care se va promova imaginea Universitatii Tehnice “Gheorghe Asachi” si a Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din Iasi.

  • Inscrieri Workshop PCB aici
  • Inscrieri concurs “Aplicatii in electronica” aici

Initiatorul proiectului “Zilele studentului electronist” este Liga Studentilor Electronisti din Iasi ( LS ETC ) .  Aceasta este o organizatie nonguvernamentala, având ca scop promovarea si apararea intereselor studentilor de la facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din Iasi, dar si implicarea lor in diverse activitati de voluntariat si educationale. Acestea contribuie la dezvoltarea lor socio-profesionala si influenteaza pozitiv evolutia comunitatii din care fac parte.

INFO

Marian Petrariu – coordonator proiect

E-mail : marian.petrariu @yahoo.com

www.liga-etc.ro

www.electrostudis.ro

www.unsr.ro

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: