Zilele Sănătății, în Centrul Comercial Felicia!

Ce îți dorești? Sănătate, că-i mai bună decât toate, auzim adesea de la cei din jurul nostru, deoarece cu toții ne dorim o viața lungă și fericită. Centrul Comercial Felicia te invită să descoperi ultimele tendințe, în ceea ce privește stilul de viață sănătos, dacă ești în pas cu noutățile acestui trend, sau să afli beneficiile de bază și ce schimbări poți face pentru a avea o viață mai sănătoasă.

În perioada 8 – 9 aprilie, sâmbătă între orele 10:00 și 19:00, iar duminică între 10:00 și 16:00, pe culoarul din mijloc, în zona magazinului Takko, din Centrul Comercial Felicia, are loc evenimentul intitulat ”Zilele Sănătății Ediția II”, la care vor participa specialiști din domeniile: sport, sănătate, înfrumusețare, alimentație și nutriție.

La evenimentul ”Zilele Sănătății Ediția II” beneficiezi de consultații și consiliere gratuite sau testare și degustare de produse și vor participa specialiști de la companii precum Intersport, Dietis, Help Net, Yves Rocher, Top Shop, Uzina de Zâmbete și Wok on By.

Reprezentați ai companiilor mai sus menționate vor fi la dispoziția ta pentru a-ți oferi informațiile de care ai nevoie, pentru a te îndruma spre un stil de viață sănătos. Poți încerca aparate de sport, de la Intersport, sau poți afla care sunt cele mai utile exerciții fizice, pentru a avea o zi plină de energie, de la Dietis.

Modul în care arătăm pornește de la felul în care ne simțim. De aceea, este important să te simți bine în pielea ta. Cum poți face asta, vei afla de la specialiștii Yves Rocher, care îți vor da sfaturi despre îngrijire și înfrumusețare, despre ce produse ți se potrivesc și despre respectul pe care treuie să îl avem față de natură.

De asemenea, puteți afla informații despre îngrijire și înfrumusețare și de la specialiștii Help Net, care îți vor oferi sfaturi despre utilizarea dermato-cosmeticelor și, mai mult, au pregătit câte o surpriză pentru cei care vor vizita standul ”Help Net”.

Uzina de Zâmbete va fi prezentă la evenimentul ”Zilele Sănătății” și va oferi consiliere în ceea ce privește igiena orală, si, mai mult, cât de importantă este îngrijirea dinților în starea generală de bine a organismului.

Cum sănătatea depinde 80% de ce alimente consumăm, reprezentații de la Wok on By îți vor prezenta ce înseamnă o alimentație sănătoasă și ce sfaturi ne oferă asiaticii în acest sens. În plus, vei degusta din supa și desertul cu specific thailandez.

Top Shop îți va arăta care este cea mai confortabilă saltea, pe care vei avea un somn liniștit și odihnit și îți vor dezvălui secretul pentru dimineți pline de energie.

Dacă vizitezi standurile expoziționale de la ”Zilele Sănătății Ediția II”, din Centrul Comercial Felicia, poți câștiga unul din premiile de la tombolă:

  • 10 pachete cu produse cosmetice de la Yves Rocher;
  • tratamente pentru îngrijirea dinților, de la Uzina de Zâmbete: 1 pachet pentru albirea dinților, 2 vouchere pentru 1 ședință pentru detrartaj ultrasonic;
  • abonamente la sală și consultații pentru nutriție, de la Dietis: 3 abonamente pentru 12 sedințe la sală, 1 consulație pentru nutriție.

Participă la evenimentul ”Zilele Sănătății Ediția II”, sâmbătă și duminică, 8 – 9 aprilie, și vei afla beneficiile unui stil de viață sănătos pentru întreaga familie!

INFO

Centrul Comercial Felicia Iaşi

Baza 3, Str. Bucium, nr. 36, Iaşi

Telefon: +(40) 232 239 600, +(40) 232 239 608

Fax: +(40) 232 239 601

Email: contact@felicia-iasi.ro

Web: felicia-iasi.ro

FB: www.facebook.com/felicia.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: