Zilele Portilor Deschise la Aeroclubul „Alexandru Matei” Iasi

Zilele Portilor Deschise la Aeroclubul „Alexandru Matei” Iasi/ afis
Aeroclubul “Alexandru Matei” Iasi şi Cafeneaua Maideyi oragnizează pe 1 şi 2 Iunie 2013 Zilele Portilor Deschise. În cele două zile de desfăşurare a evenimentului, personalul Aeroclubului va sta la dispoziția celor interesați pentru zboruri cu planorul, cursuri de aeromodelim şi demonstratii acrobatice.

CURS DE INIȚIERE ÎN TAINELE AERONAUTICII
Evenimentul are loc la Aerodromul Iasi, cu susținerea echipei de la Cafeneaua Maideyi. Începând de la ora 11:00 ieşenii sunt așteptați de către personalul Aeroclubului care va susține gratuit un curs de inițiere în tainele aeronauticii. Cursul va fi ținut de instructori de zbor, în aer liber, lângă aeronave şi va conține două secțiuni: prezentarea aeronavei și, ulterior, detalii despre tehnicile de zbor.Prezentarea va fi interactivă: participanții vor putea adresa întrebări şi vor putea analiza ”live” orice aparat de zbor, primind toate explicațiile necesare.

Ulterior, vor fi formate echipe, în ordinea înscrierilor (conform ordinii în care au fost achiziționate voucherele de la Cafeneaua Maideyi) ce vor fi direcționate pe intervale orare către fiecare din activitățile propuse (planorism mosor, avioane ușoare, planorism tractare avion sau planorism acrobatic). Fiecare participant poate achiziționa vouchere la mai multe activități.

În tot acest timp, la InfoPoint vizitatorii pot afla detalii despre cursuri în vederea obținerii licenței de parașutist, pilot pentru planor, avioane ușoare, PPL (Private Plane License) și CPL (Commercial Plane License). De asemenea, pe tot parcursul zilei, pe măsura sosirii participanților la aerodrom, se vor ține minicursuri de prezentare a aeronavelor și a tehnicilor elementare de zbor. Cei care nu vor să zboare au acum posibilitatea de a-şi satisface curiozitatea legată de funcționarea unui aparat de zbor și a tehnicilor elementare de zbor chiar de la un instructor de zbor și chiar lângă o aeronavă. Toți participanții însă se vor putea bucura pe tot parcursul zilei de un spectacol aviatic inedit.

ÎNSCRIERI

Tarifele promoționale pot fi obținute odată cu achiziționarea voucherelor de la Cafeneaua Maideyi din Copou, strada Lascăr Catargi nr. 37, vizavi de Spitalul de Urgență ”Sf. Ioan”. Detalii despre tarife şi înscrieri online sunt pe site-ul cafenelei, www.maideyi.ro.

Tarifele de participare

1. Planorism – zbor simplu remorcaj automosor (tur de pistă) – 65 RON
2. Planorism – Plimbare cu planorul remorcaj cu avion – 250 RON
3. Planorism – zbor acrobatic remorcaj cu avion – 300 RON
4. Zbor cu avion ultrauşor – 125 RON.
5. Minicursuri şi prezentări – gratuit
Vino cu încă 3 prieteni şi primiţi toţi superdiscount. Pentru 4 zboruri de agrement cu avion ultrauşor plătiţi doar 400 RON.

INFO

Conferința de presă va avea loc Miercuri, 29 Mai, ora 13:00, la Cafeneaua Maideyi.
Aeroclubul “Alexandru Matei” Iaşi
Strada Aviaţiei nr. 2 Iaşi (lângă Stadionul Tineretului)
Aero Club Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: