Zilele ESP – E Super Pret, expozitie de masini cu discount

Zilele ESP

Ansamblul urbanistic Palas Iaşi şi UniCredit Leasing îi aşteaptă pe ieşeni şi pe clienţii din regiune să îşi aleagă automobilul mult dorit, în cadrul unei expoziţii cu vânzare de exemplare auto, cu preţuri reduse, începând de la 3.770 de euro. Ford Fiesta, Chevrolet Cruze, Dodge Nitro, Lexus RX 350, Porsche Cayenne şi BMV 550I sunt doar o parte dintre „bijuteriile” auto care vor putea fi testate şi cumpărate la oferte avantajoase, valabile doar la Palas, în perioada 30 mai – 9 iunie 2013. Evenimentul „Zilele ESP”, adică „E Super Preţ!”, se desfăşoară în piaţeta centrală din Parcul Palas.

UniCredit Leasing a făcut o selecţie din parcul său cu maşini provenite din contracte de leasing financiar sau operaţional şi va prezenta publicului 18 autoturisme diverse, printre care compacte, business, de familie, utilitare, SUV-uri şi chiar unul cu rol de magazin mobil. Toţi iubitorii de automobile care vor vizita expoziţia din grădina publică Palas vor beneficia de un discount de 5% faţă de preţurile de listă, pentru contractele încheiate doar pe durata evenimentului. Clienţii Palas care doresc să cumpere o altă maşină din cele peste 2.000 de autoturisme de pe site-ul Am.Unicreditleasing.Ro, beneficiază, de asemenea, de reducerea de 5%, însă doar până pe 9 iunie.

Automobilele expuse vor fi disponibile pentru sesiuni de drive-test, iar agenţii leasing UniCredit vor oferi informaţii despre întregul parc auto. În plus, pe lângă discountul preferenţial de 5%, organizatorii mai oferă un avantaj: posibilitatea plăţii prin leasing financiar, leasing operaţional sau credit auto.

INFO

www.palasmall.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: