Zilele Comertului Echitabil la Iasi

Doar cu ajutorul oamenilor putem crea un comerț echitabil, cu o față umană, iar Fairtrade este mijlocul prin care noi putem contribui la îmbunătățirea condițiilor de viață ale muncitorilor de pe plantațiile de banane, ananași și alte fructe tropicale. Dacă vrei să afli mai multe despre comerțul echitabil (fair trade), certificarea Fairtrade și să te simți bine în același timp, atunci vino alături de noi.

Sâmbătă, 13 mai 2017, ieșim pe pietonalul Ștefan cel Mare pentru a marca Ziua Internațională a Comerțului Echitabil împreună cu locuitorii și viztatorii Iașului.

În intervalul 12.00 – 20.00, voluntarii asociației vă vor întâmpina cu muzică și costume inedite, alături de artiști din Iași și din Cluj, pentru a facilita buna dispoziție a celor care vor dori să petreacă timpul alături de noi pentru una sau mai multe din activitățile următoare:

  • 12.00 – 17.00: Atelier de creație pentru copii, baloane modelate, picioroange și face-painting cu FunnyArt;
  • 17.00 – 20.00: Concert și jam session cu tobe africane alături Cercul Întreg.

Duminică, 14 mai, între 15.30 și 20.00 la HubricaEcstatic Dance – Show your colors – Eveniment de exprimare liberă prin mișcare și dans într-un mediu primitor și propice pentru a te descoperi pe tine

Am ales să ieșim în stradă de Ziua Internațională a Comerțului Echitabil, celebrată în zeci de orașe în întreaga lume, pentru a sta de vorbă cu oameni, pentru oameni. Împreună putem face o schimbare, așadar vino și ia-ne la întrebări despre cum putem face asta.

„Fairtrade în mâinile oamenilor” are loc în cadrul Zilelor Comerțului Echitabil, care se desfășoară în perioada 12-14 mai 2017 la Iași.

Evenimentul face parte din proiectul Make Fruit Fair!, care este implementat în România de asociația Mai Bine. Make Fruit Fair! este un consorțiu global format din 19 parteneri din UE, Camerun, Columbia, Ecuador și insulele Windward, coordonat de Oxfam Germania. Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană.

INFO

Asociatia Mai Bine

Web: www.maibine.eu

FB: www.facebook.com/mai.bine

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: