Zilele Casei de Cultură a Studenților

În anul în care Iașul e Capitala Tineretului din România, Casa de Cultură a Studenților din Iași sărbătorește 62 de ani de la înființare. În perioada 2-6 noiembrie 2019 vor avea loc „Zilele Casei de Cultură a Studenților“.

În această perioadă v-am pregătit o serie de manifestări cultural-artistice ce vor avea scopul de a evidenția rolul pe care instituția  l-a avut și îl are în mediul studențesc.

Deschiderea oficială va fi marcată de Festivalul “Hora celor 7 coline”, ce va avea loc în perioada 2-3 noiembrie, începând cu ora 17:00. Spectacolul va cuprinde momente artistice reprezentative pentru fiecare zonă a țării.

Evenimentul va continua luni – 4 noiembrie cu “Made in Romania”, regia Adrian Ștefan, spectacol sincretic ce cuprinde momente artistice realizate de trupele Casei de Cultură a Studenților și a partenerilor.

Pe 5 noiembrie va avea loc ”Gala Studentului Ieșean”, moment ce va marca premierea organizațiilor studențești și a studenților cu rezultate remarcabile în anul universitar 2018-2019. ”Gala Studentului Ieșean” va începe la ora 19:00.

Pe 6 noiembrie  tinerii sunt asteptati la ”Ziua Porților Deschise”, activitatea ce oferă posibilitatea tinerilor să afle activitățile pe care Casa de Cultură a Studenților din Iași le pregătește pentru anul universitar 2019-2020, în intervalul 18:00-22:00. Evenimentul va fi marcat de ateliere demonstrative.

Intrarea la evenimente se face pe bază de invitație.

INFO

Casa de Cultura a Studentilor

Str. V. Conta 30, Iasi

www.facebook.com/CCSIASI

PE ACEEASI TEMA:

Concert simfonic | Solistă: Franziska Pietsch, vioară (Germania)

Concert simfonic | 10-11 iunie 2021

Concert simfonic. Dirijor: CRISTIAN OROȘANU

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Halloween Escape Party | Master Escape

No Exi(s)t – spectacol de teatru / performance | Teatrul din Stejar

Baby Elvis | Fresh @The Trumpets

Atelier Spre 4 | Art+Design

Scrie un comentariu: