Zilele Bobocului Ieșean, ediția 2020

Asociația Liga Studenților “ETH” din Iași organizează ediția V a evenimentului Zilele Bobocului Ieșean.

Te așteptăm în Iulius Mall, etaj 1 în perioada 2-5 noiembrie, în intervalul orar 17:00 – 20:00, să faci cunoștință cu ONG-urile din Iași și să ai parte de o scurtă introducere în lumea voluntariatului și a educației non-formale.

Pe langă posibilitatea de a cunoaște voluntarii din Iași și a-ți face o parere despre ceea ce fac ei ai ocazia de a CAȘTIGA MULTE PREMII la finalul vizitei tale.

Vei primi un CARNET DE VOLUNTAR cu care vei putea colecționa stickere de la fiecare expozant in parte! Aceste stickere le poți colecționa desfășurând activitatea specifică a fiecărui stand ( jocuri, sesiuni de informare, activități practice ). Dupa ce ai colecționat toate stickerele vii la info pointul evenimentului și primesti un premiu.

INFORMAȚII IMPORTANTE

Spațiul va fi special amenajat pentru a putea susține evenimentul în conformitate cu noile măsuri pentru desfășurarea evenimentelor transmise de Ministerul Sănătații, însă fară a fi necesar un timp îndenlugat petrecut la intrare.

Măsurile exacte pe care le-am luat în calitate de organizatori sunt termoscanarea, dezinfectarea spațiilor si obiectelor, asigurarea de dezinfectant pentru mâini la intrare și în incinta evenimentului.

INFO

Facebook Event

PE ACEEASI TEMA:

Fashion is freedom!

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

Program de Paste la Iulius Mall

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Turneul de șah Rotary Iași Copou, ediția I

Capodopere ale muzicii corale

Concert simfonic. Dirijor: CRISTIAN OROȘANU

Cântecul numelor uitate | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: