Zilele Bobocului Ieșean 2021

Asociația Liga Studenților “ETH” din Iași organizează ediția VI a evenimentului Zilele Bobocului Ieșean.

Esti asteptat în Iulius Mall, parter și etajul I în perioada 1-4 noiembrie, în intervalul orar 17:00 – 20:00, să faci cunoștință cu ONG-urile din Iași și să ai parte de o scurtă introducere în lumea voluntariatului și a educației non-formale.

Pe lângă posibilitatea de a cunoaște voluntarii din Iași și a-ți face o părere despre ceea ce fac ei, ai ocazia de a CÂȘTIGA MULTE PREMII la finalul vizitei tale.

CUM POȚI CÂȘTIGA?
Vei primi un CARNET DE VOLUNTAR cu care vei putea colecționa stickere de la fiecare expozant in parte! Aceste stickere le poți colecționa desfășurând activitatea specifică a fiecărui stand ( jocuri, sesiuni de informare, activități practice ). După ce ai colecționat toate stickerele vii la info-point și primesti un premiu

Spațiul va fi special amenajat pentru a putea susține evenimentul în conformitate cu măsurile necesare desfășurarii evenimentelor transmise de Miniserul Sănătații, accesul fiind permis doar prin scanarea CERTIFICATULUI VERDE. Măsurile exacte pe care le-au luat organizatorii sunt scanarea certificatului verde, dezinfectarea spațiilor si obiectelor din incinta, asigurarea de dezinfectant pentru mâini la intrare și în incinta evenimentului.

INFO

Asociația Liga Studenților “ETH”

www.facebook.com/LigaStudentilorElectrotehnistiIasi/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: