Zilele Bobocului Iesean 2018

Eşti proaspăt intrat la facultate şi vrei să afli despre posibilităţile de dezvoltare personală pe care le ai într-o ligă studenţească? Vino la Iulius Mall, în perioada 15 – 18 octombrie 2018, la „Zilele Bobocului Ieşean”! Aflat la a treia ediţie, evenimentul promovează, în rândul tinerilor, modalităţile de petrecere a timpului liber în mod constructiv, precum şi educaţia non-formală.

Întâlnirile cu „bobocii” vor avea loc de luni până joi inclusiv, în intervalul orar 16:00 – 20:00, la etajul întâi al Iulius Mall, zona magazinului Koton. Vor fi prezente 10 organizații studențești de la Universitatea „Gheorghe Asachi” din Iaşi, care vor promova viaţa de student și activităţile în care se pot implica tinerii făcând parte din aceste asociaţii. Totodată, îi vor provoca pe studenţi să participe la activități specifice facultății pe care o urmează. La eveniment vor participa şi cluburile Casei de Cultură a Studenților şi ale altor parteneri, de unde tinerii pot afla cum îşi pot petrece timpul liber într-un mod creativ.

Vizitatorii vor fi premiaţi dacă vor vizita standurile asociaţiilor şi vor colecţiona stickere de la fiecare expozant pe „Carnetul de Voluntar”, pe care îl vor primi la intrarea în zona respectivă. Pentru a obţine stickerul, tinerii vor fi invitaţi să ia parte la jocuri, sesiuni de informare şi diverse activităţi practice.

De la eveniment nu va lipsi muzica pe placul studenţilor. În fiecare seară, de la ora 18:00 vor avea loc concerte tematice: luni – Cosmin Vaman și Alexandra Andrei; marţi – Cezar Popescu; miercuri – Adi Bezna; joi – Ciprian Cotruță.

Proiectul „Zilele Bobocului Ieşean” este finanţat de Primăria Municipiului Iaşi şi organizat de Asociația Liga Studenților “ETH” din Iași, în parteneriat cu Universitatea „Gheorghe Asachi” din Iaşi, Casa de Cultură a Studenţilor şi Iulius Mall.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FBwww.facebook.com/IuliusMallIS

PE ACEEASI TEMA:

Concurs inedit de rezolvare a cubului Rubik, la Iulius Mall

Iulius Mall te pregateste pentru distractia verii: invitatii la Untold, Electric Castle si Afterhills

”It’s the season to be bunny”, la Iulius Mall Iasi: o vacanta in Olanda si peste 3000 de alte premii

Ai bratara Afterhills? Ai parte de reduceri la Iulius Mall Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concert Corul Marii Uniri | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Rapunzel | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

MagicaAventura | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Povești de groază de spus pe întuneric – Scary Stories to Tell in the Dark

Scrie un comentariu: