Zero Gravity devine Climb Again Iași

Asociația Climb Again va deschide porțile unei săli de escaladă în Iași. După centrul Climb Again de la București, grație eforturilor partenerilor, au reușit să preia sala Zero Gravity care va purta de acum înainte numele Climb Again Iași.

Evenimentul de inaugurare va avea loc miercuri, 7 iulie, la ora 13.00 la adresa Strada Plopii Fără Soț 18-22, incinta Complexului de vinificație Bucium, Iași.

Asociația Climb Again este o organizație non-guvernamentală afiliată la Federația Română de Alpinism și Escaladă (FRAE) , fondată și condusă de Claudiu Miu, fost campion balcanic de escaladă. Încă din 2014, Climb Again organizează sesiuni gratuite de terapie prin escaladă, suport psiho-emoțional și kinetoterapeutic pentru copii și tineri cu dizabilități: deficiență de vedere, de auz, tulburare de spectru autist, tulburări neuromotorii, deficiențe asociate.

La eveniment vor participa membri ai Lotului Național de Paraclimbing al României, parteneri, presă locală și alți sportivi paralimpici.

Climb Again tocmai s-a întors de la Cupa Mondială de la Innsbruck, unde 7 sportivi au reprezentat România la Cupa Mondială de Paraclimbing. La Iași vor fi alături de noi și veți avea ocazia să îi cunoașteți și pe medaliații de la Cupa Mondială: Căpitanul Lotului Național de Paraclimbing, Răzvan Nedu, care a câștigat argintul la categoria visually impaired B1 și Angelo Simionescu, care a urcat pe a treia treaptă a podiumului la aceeași categorie.

INFO

Climb Again Iasi

Fundac Plopii fara sot 18-22(In curte la Agroindustriala Bucium Iasi)

www.climbagain.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: