Zeci de oferte de muncă pentru personalul medical, în acest weekend la Iași

dsc_9527

Târgul de Job-uri pentru Personalul Medical ajunge duminică în Iași, unde zeci de recrutori vin cu oferte tentante de locuri de muncă pentru cadrele medicale din această zonă.

Așadar, medicii specialiști, medicii rezidenți, asistenții medicali, infirmierii, medicii stomatologi, dar și studenți la medicină din anii terminali sunt așteptați pe 20 noiembrie, începând cu ora 10:00, la Casa de Cultură a Studenților, cu un CV completat în limba engleză, pentru a întâlni și a sta de vorbă cu agențiile de recrutare, spitalele și clinicile din România și din întreaga Europă, prezente la târg.

Printre țările pentru care se recrutează în acest sezon se numară Danemarca, Suedia, Norvegia, Germania, Franța, Austria, Elveția, Marea Britanie, Irlanda, Belgia, Olanda și nu în ultimul rând, România. Recrutorii au pregătit oferte excelente pentru personalul medical, salariile oferite acestora ajungând la mii de euro, în funcție de specializare și experiență. Mai mult, medicii care aplică pentru un loc de muncă în străinătate pot beneficia și de alte servicii din partea recrutorilor, cum ar fi cursurile gratuite de limbă străină, obținerea permisului de ședere, respectiv de muncă, ajutor în relocarea familiei și asistență în găsirea unei locuințe.

Târgul de Job-uri se va desfășura între orele 10:00 și 16:00, iar participarea este gratuită. Agențiile de recrutare vor sta la dispoziția candidaților pentru orice fel de întrebari, iar pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul www.careersinwhite.com

Parteneri media: All about jobs, Angajatorul meu, Cluj.com, Doctorul de dinți, EdMed, eJobs, Galenus, Houston, Info-Sănătate, Nepujsag, Pharma Business, Romedic, Qbebe, Sănătatea Buzoiană, Săptămâna Medicală, Șapte Seri, Tjobs, Workstickers, Ziarul Actualitatea.

INFO

www.careersinwhite.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: