Zece zile de petrecere pentru copii, la Centrul Comercial Felicia

In perioada 28 mai – 5 iunie, Centrul Comercial Felicia si spațiul de joaca pentru copii, Jo’Kee Garden, au pregatit campania „10 zile de petrecere pentru copii!”. Aceasta se desfasoara timp de 10 zile si cuprinde numeroase ateliere de creatie si multe surprize pentru cei mici!

Jo’Kee Garden reinventeaza atmosfera de balci

Pe toata durata campaniei copiii sunt asteptati la Jo’kee Garden de  hipopotamul Hippo cu jocuri, concursuri, petreceri si costume ce vor readuce atmosfera magica a balciurilor de altadata.

 

Ateliere de creatie pentru copii

Zilnic, in intervalul orar 11.00 – 19.00, Jo’Kee si Lex Hobby Store vor organiza ateliere de  constructii cu caramizi reale – Teifoc, ateliere de creatie cu plastilina Amos I-Clay, ateliere de pictura pe pahare cu tema 1 iunie si multe alte ateliere, special gandite pentru a stimula creativitatea copiilor.

Inscrierile la atelierele de creație se fac la centrul Infomatic, la Jo’Kee Garden sau completand formularul online pe www.felicia-iasi.ro/1iunie .

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: