Zece ani cu Drag de Acaju

Au trecut deja 10(zece) ani. O întreagă aventură plină de nopți nedormite, prietenii legate pe viață, proiecte născute și crescute la maturitate, dimineți cu cafele și seri cu long island-uri și multe, multe momente de ținut minte și povestit nepoților.

Acaju este suma tuturor oamenilor care au ținut la noi și și-au lăsat amprenta într-un colț sau altul, într-un fel sau altul, în acești mulți, mulți ani. Care au luat câte puțin din spiritul locului și l-au transformat în ceva infinit mai frumos și apoi au dat înapoi prin gânduri și fapte, ajutând locul să crească. O relație constantă de simbioză.

Aniversează această cifră rotundă în același spațiu deschis, sub cerul liber, pe muzici diverse și cu activități reprezentative nouă. Recreeaza mood-ul tipic acajunesc în spațiul de la Baza FEG.

Invităm toți oamenii cu drag de acaju să vină să sărbătorească alături anii din urmă și cei care pândesc la orizont.

BILETE

Biletele pentru eveniment pot fi achiziționate de pe https://www.iabilet.ro/bilete-10-ani-de-acaju-35211/ la prețul simbolic de 10 lei sau direct de la intrare în ziua cu pricina la prețul de 20 de lei.

Sunet fin cu Vinyl, Rum, Tapas & Wine. Acts: * Bully * The Rabbit King * TZUC* Cel Visător * Bogdan Iorga * Kidamn & Scuffle B2B

INFO

www.facebook.com/AcajuCafenea

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: