Zdob si Zdub in turneu la Iasi

Maestrii cross-overului pleaca intr-un turneu national ce acopera 11 orase. Turneul poarta numele ultimului album lansat de Zdob si Zdub, Bestiarium. Pentru ca la concertele Zdob si Zdub publicul nu vine doar sa asculte si sa aplaude, se va dansa si se va canta pe piese de pe noul album, precum si pe piese care au facut istorie in ultimii 20 de ani.

Lansând albumul Bestiarium, trupa Zdob și Zdub vine cu un strident si actual mesaj social întru atenționarea publicului către problemele ecologice, care invadează mediul.

Ca element de marketing concret și acțiune motivatoare, trupa intenționează să ofere un aport financiar și să organizeze un crowdfounding pentru achiziționarea și plantarea copacilor în câteva zone critice din Moldova și România.

Albumul Bestiarium a fost compus, în mare parte, în timpul vacanțelor creative ale Zdubilor în Caprații Românesti, regiunea Oituz, Covasna. Conceptul general al albumului are ca mesaj relația OMUL și NATURA ca un UNIVERS INTREG. Majoritatea pieselor poartă titluri legate de lumea FAUNEI și FLOREI . Unele piese sunt inspirate din  FOLCLORUL AUTENTIC și din PATRIMONIUL BASMELOR românești. CARACTERISTICI CHEIE: ECO, RAW, INDIE, CONCEPTUAL, CREATIVE, ROOTS, NATURĂ, MITIC, SIMBOLICTIC

Timp de 2 decenii trupa ZsZ contunuă cu succes și originalitate să îmbine diverse genuri muzicale, fiind ași în cross-over muzical și interpretare live profesionistă.

Bestiarium conține piese cu elemente rock și folclorice, punk, ska, electronică, rock psihedelic, street music, acustic, trance, nuanțe din folclor indian și afro.

BILETE

Bilete cu pret promotional pana in 30 septembrie!  Pretul biletelor variaza intre 50 si 100 lei, in presale si pot fi cumparate de pe www.entertix.ro

INFO

https://www.zdob-si-zdub.com/eng/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: