Zdob si Zdub canta deseara la Chisinau!

Zdob si Zdub isi lanseaza oficial in Moldova cel de-al saptelea album din cariera muzicala a formatiei, “Basta Mafia”, in cadrul unui show live de exceptie, „Moldovenii s-au nascut”. Pe 21 mai, trupa isi asteapta publicul la Teatrul „Eugene Ionesco” din Chisinau, incepand cu ora 19:00. In deschidere va canta formatia Cuibul.

Noul album este rezultatul unui indelung proces de creatie, fiind o versiune adaptata a materialului discografic lansat anul trecut in Europa de Asphalt Tango Records. Albumul a fost inregistrat atat la Chisinau, in Cuibul Studio, cat si in Germania, la Headroom Studio, in colaborare cu producatorul german, Marc Elsner.

Ne-a fost greu sa scoatem la capat acest album, sa fim pe deplin multumiti de rezultatul final: traiam la Chisinau, lucram la Berlin, inregistram, reinregistram, adaugam, stergeam, de altfel, ca orice artist”, a spus Roman Iagupov, solistul trupei.

Noul material discografic contine 13 piese, printre care „Moldovenii s-au nascut”, „Dunarea”, „Trece Vremea Omului”, „So lucky”, „Om cu Inima de Lemn” si doua bonus tracks.

Piesa „Moldovenii s-au nascut” reprezinta primul single lansat, al carui videoclip este deja difuzat pe toate posturile muzicale din Romania si Republica Moldova.

Textele pieselor pentru versiunea romana au fost scrise de Andrei Copot si Roman Iagupov, iar autorul aranjamentele muzicale este bassistul Zdob si Zdub, Mihai Gancu.

Pe album se gasesc piese ce pot fi cu usurinta interpretate doar cu o chitara acustica, un lucru absolut nou pentru noi, avand in vedere ca inainte muzica noastra se baza pe riffuri de chitara, bass si sectiuni de ritm”, a spus Mihai Gincu.

INFO

www.zdob-si-zdub.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: