Zdob si Zdub au cantat la Universiada de Vara din Kazan!

Formaţia Zdob şi Zdub a cantat miercurea trecuta la festivitatea de închidere a Universiadei de vară de la Kazan, în Rusia. Universiada, aflata la cea de-a 27-a ediţie, este o importanta competitie sportiva internationala, la care a participat si o delegatie a Romaniei.

Zdob si Zdub la Universiada din Kazan

In prezenta a peste 45.000 de spectatori, dar si a prim-ministrului rus, Dmitri Medvedev, Zdob si Zdub a sustinut un recital de exceptie, asa cum si-a obisnuit fanii. Pe scena principală Kazan-Arena au mai evoluat unii dintre cei mai populari interpreti din Rusia.

Suntem onorati ca am participat la o ceremonie atat de grandioasa, o adevarata sarbatoare pentru noi toti”, a spus Roman Iagupov, solistul Zdob si Zdub.  Fanii din Romania care vor sa ii vada live pe indragitii moldoveni o pot face pe 2 august, cand Zdob si Zdub va canta la cea de-a noua editie a Festivalului Folk You! Florian Pittiş, care va avea loc pe plaja din Vama Veche. Indragitii artisti moldoveni vor canta atat piese de pe noul lor album, “Basta Mafia”, cat si alte hituri ale formatiei.

http://www.youtube.com/watch?v=EFX2sY8mzBk

Albumul “Basta Mafia”, lansat in Romania impreuna cu MediaPro Music, contine 13 piese, printre care ”Moldovenii s-au nascut”, ”Dunarea”, ”Langa Codrii de Arama”, ”Om cu Inima de Lemn”, ”So Lucky” si doua bonus tracks.  Artistii au lucrat timp de aproape doi ani la acest nou album de exceptie, care marcheaza majoratul formatiei, adica 18 ani de activitate.

INFO

www.zdob-si-zdub.com

www.facebook.com/zdobsizdub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: