”Zaruri si carti” in foaierul Cinema Victoria

”Vino să râzi de el… daca îți poți înghiți nodul din gât” a spus regizorul Ovidiu Ivan despre spectacol.  E o comedie bună, perfectă pentru o seară de vineri. Spectacolul „Zaruri și cărți” se va juca în Foaierul Cinematografului Victoria vineri, 27 octombrie 2017, la ora 19.00.

Vineri seara, după ce iesiti de la birou, vă invităm să și râdeți despre relația șef-angajat. Propunerea Ateneului pentru începutul de weekend este spectacolul „Zaruri și cărți” în regia lui Ovidiu Ivan.
Ce ar putea să vă atragă?

Scenariul este adaptarea cărții omonime a lui Sam Henry Kass, scenarist și regizor la Hollywood, care a scris scenarii și pentru binecunoscutul serial „Seinfeld”.

Decorul este minimalist, format din două scaune și o masă, astfel încât accentul se pune pe expresivitate și comicul limbajului. Piesa este celebră, se joacă de câțiva ani în țară în interpetarea lui Florin Piersic Jr. și Petru Fumuru.

Cum ar fi ca viața ta să depindă de o pereche de zaruri, deși datoria ta nu e un purcoi de bani? Cum ar fi să fii prost, nu pentru că nu ai citit cărți, ci pentru că nu le-ai aruncat? Cum ai reacționa dacă ai fi simultan ținta celui mai acid sarcasm din viața ta, dar și a unui pistol încărcat, cu piedica foarte largă? Linișteste-te, nu ești tu! E Ritchie, un tip carismatic… așa, ca tine. Iar viața lui atârnă de toanele unui șef înarmat și teribil de imprevizibil. Vino să râzi de el… daca îți poți înghiți nodul din gât” a spus regizorul Ovidiu Ivan despre spectacol.

Recomandat persoanelor peste 16 ani. Distribuție: Ovidiu Ivan și George Enescu. Regia: Ovidiu Ivan. Durata spectacolului – 60 min.

BILETE

Biletele au fost puse in vanzare la pretul unic de 15 lei si pot fi achizitionate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro, de la casieria Ateneului de luni pana vineri in intervalul orar 10.00 -16.30 sau de la casa de bilete a Cinematografului Victoria de miercuri până duminică, în intervalul orar 15.00 – 21.00 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

CINEMA VICTORIA

Piaţa Unirii, Nr. 5

www.ateneuiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: