Zambetul se vede mai bine cu Vision For You

salvati-copiii-3

Cu ocazia aniversării a 25 de ani de activitate, Organizația Salvați Copiii Iași desfășoară în perioada 17 septembrie – 10 noiembrie 2016 campania “Zâmbet în Dar” care cuprinde 25 de evenimente inedite, organizate alături de partenerii de suflet ai organizației, evenimente ce se vor încheia pe data de 10 Noiembrie 2016 cu o gală extraordinară gazduită la Grand Hotel Traian.

Fondurile colectate în cadrul campaniei vor fi folosite pentru a sprijini peste 100 de copii din regiunea de Nord-Est a României cu resurse de primă necesitate (încălțăminte, îmbrăcăminte, o masă caldă, rechizite), precum și cu servicii adecvate de asistență socială, educațională și psihoterapeutică. Toți cei care doresc să contribuie sunt așteptați la evenimentele campaniei “Zâmbet în Dar” sau direct la sediul organizației din Aleea Ion Simionescu nr. 6, Bl. I5, PT 15 Dacia, Iași.

Cel de al 3- lea eveniment în cadrul campaniei  este oferit de Optica Medicală Vision For You. Timp de o săptămână, oamenii de la Vision for you, alături de cei ce le vor trece pragul, se transformă în dăruitori de zâmbete pentru copii. Mai exact, fiecare donație de 25 lei va fi răsplătită cu o consultație oftalmologică gratuită, accesorii pentru ochelari și o reducere de 35% la o comandă completă de ochelari.

Pentru că, la Vision for You, zâmbetele se văd mai bine!

INFO

Organizația Salvați Copiii Iași

Aleea Ion Simionescu nr. 6, Bl. I5, PT 15 Dacia, Iași

salvaticopiii-iasi.ro

www.facebook.com/SalvatiCopiiiIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: