Young Designers Exhibition, un proiect marca Romanian Design Week, ajunge la Palas Iasi

Peste 90 de lucrari de arhitectura, urbanism, proiecte de design de produs sau fashion vor putea fi admirate la Palas Mall, în cadrul expozitiei Young Designers Exhibition. Lucrarile au fost realizate de studenti de la facultatile de profil din România si au fost prezentate în luna mai, la Bucuresti, în cadrul expozitiei centrale a Romanian Design Week, cea mai importanta platforma cu si despre design românesc.

Cu ajutorul UniCredit Țiriac Bank, lucrarile pot fi vazute si de publicul din tara. Dupa Cluj-Napoca, expozitia ajunge la Palas Mall Iasi, unde operele create de tineri pot fi admirate în perioada 10 – 14 septembrie 2014, în zona Hervis Sports. Urmeaza Timisoara, în luna octombrie.

Young Designers Exhibition este organizata de Romanian Design Week, în parteneriat cu cele mai importante institutii de învatamânt superior din tara, printre care: Facultatea de Arte Vizuale si Design din cadrul Universitatii de Arte „George Enescu” (Iasi), Facultatea de Arhitectura „GM Cantacuzino” din cadrul Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” (Iasi), Facultatea de Arhitectura „Ion Mincu” (Bucuresti), Facultatea de Arte Decorative si Design din cadrul UNARTE (Bucuresti), Facultatea de Design – Universitatea „Aurel Vlaicu” (Arad), Facultatea de Arte Decorative si Design din cadrul Universitatii de Arta si Design (Cluj-Napoca) si Facultatea de Arhitectura din cadrul Universitatii Politehnice (Timisoara).

Proiect al The Institute, Romanian Design Week este un eveniment anual care promoveaza designul românesc contemporan drept instrument ce poate contribui la progresul social, economic si cultural. Este primul proiect dedicat în întregime designului românesc, care se adreseaza atât publicului larg, cât si profesionistilor.

INFO

Young Designers Exhibition

www.romaniandesignweek.com

Palas Mall Iasi

Str. Palat 7A

www.palasmall.ro

PE ACEEASI TEMA:

Pleiada Boutique Hotel găzduiește expoziția “Falstaff’s Women” a artistului Leontin Păun

Expoziţie „Femei celebre ale României”

Expoziţia „Ostentaţii” – Dorin Baba

Expozitie de arta textila – Calatoria – studenti anul I, sectia Arta Textila – Design Textil

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Folk de colectie cu Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Victor Socaciu | Amfiteatrul Palas

” Take, Ianke şi Cadîr” | Amfiteatrul Palas

Stand up Show COSTEL | Amfiteatrul Palas

Roadkillsoda revine la Iasi | RocknRolla

Scrie un comentariu: