YardSale si alte ghidusii la CUIB

Fete șugubețe cu-ale lor mânuțe-au început a cotrobăi prin sertare și dulăpioare, șifoniere și-alte cele să mai vadă care haină le prisosește, ori de ce accesoriu s-au c-am săturat.

Fiecare dintre-acestea dorește să-ți dea mai departe una, alta dintre lucrurile lor împreună cu-amintirea ce le-o poartă. Împreună cu locurile prin care-au umblat și grozăviile de le-au văzut. Dac-ai răbdare să le-asculți poate-au să-ți povestească.

De-aici pornind, luni la #CUIB au pus la cale-un eveniment năstrușnic plin de ghidușii, acorduri, mâncare bună și cine mai are răbdare un film după-nserare.

Cam acestea fiind spuse, programul e după cum urmează:

La ora 14:00 se deschide poarta din grădina CUIB. Începe care va să zică Yard sale-ul.

Pe la 16:00 domol se deschide gemulețul spre bucătărie și care vrea să bage ceva la ghiozdan poate incerca rețetă strașnică de Burrito cu lipie făcută-n casă, Guacamole, fasole roșie și-alte ingrediente savuroase.

La ora 18:00 vin artiștii și-n faptul serii se pune de-un Jam Session așa cum ți-a fost dor să asculți și să simți.

În încheierea zilei, pentru a fi completă și trecută prin toate stările, de la ora 20:00, va tupilati în CUIB, pe pături, scaune și banchete să vizionati Cafe de Flore (imdb.to/2oHp15Z). Popcornul e din partea casei.

La YardSale poate participa oricine dorește cu lucrușoarele lui în schimbul unei taxe de 15 de lei. Dacă ești ghinionist și nu vinzi nimic, spui și primesti banii înapoi.

INFO

CUIB – Centrul Urban de Initiative Bune

Adresa: Str. Gavriil Musicescu nr. 14

Webwww.incuib.ro

FB: www.facebook.com/laCUIB

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: