Xonia pregateste o noua colaborare internationala cu un artist din Billboard!

Alx_Romania_Single

Xonia bifeaza in 2016 a doua colaborare cu un artist international. Tanara cantareata isi imprumuta vocea pentru single-ul de debut al lui Alx Veliz, noua revelatie din Canada, asa cum a fost denumit de celebra publicatie de profil, Billboard.

Piesa pe care cei doi urmeaza sa o lanseze se numeste ”Dancing Kizomba” si a avut premiera in Romania, vineri, 13 ianuarie 2016. Produsa in colaborare cu Medy Landia, piesa este primul extras de pe noul album al artistului canadian, album ce urmeaza sa fie lansat la nivel international in acest an.

Videoclipul filmat pe doua continente, cel European si cel American, surprinde perfect atmosfera tipica de Kizomba, stilul de dans ce a cuprins intreaga lume, de la Montreal la Moscova, de la Montevideo la Miami. Atmosfera surprinsa ne arata cum oamenii se indragostes  print-un simplu dans, un dans al dragostei al pasiunii.

Dancing Kizomba” imprumuta din trendurile lui 2016 si le aduce mai aproape de public, astfel Alx Veliz si Xonia aduc in fata ascultatorilor o piesa perfecta pentru cluburi si un videoclip care surprinde atmosfera romantica a acestui stil de dans.

Xonia s-a lansat in industria muzicală românească cu super hit-ul “My Beautiful One”, cea mai difuzata piesa a anului 2010. In 5 ani de carieră a bifat mai multe piese ce au ajuns în fruntea clasamentelor muzicale și o super colaborare internationala cu mega star-ul columbian J. Balvin pentru single-ul “I Want Cha”.

INFO

Xonia

www.facebook.com/OFFICIALXONIA

www.instagram.com/xonia

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: