X8 Fusion, tableta quad-core convertibila

Evolio lansează X8 Fusion, tableta Quad-Core convertibilă, de 7,85”. X8 poate fi folosită ca o tabletă, dar si ca un laptop de dimensiuni reduse prin cuplarea la tastatura de aluminiu care are si rol de protectie a ecranului cand se află în pozitie închisă.

Evolio X8 este cea mai subtire tabletă disponibilă pe piata din România la acest moment, cu o grosime de doar 6,8 mm. X8 Fusion îmbină caracteristicile de top ale tabletei si functionalitatea tastaturii care simplifică modul de utilizare când se editează texte, tabele, sau alte documente similare.  X8 face parte din recent lansata gamă Evolio X-treme, are un design compact si elegant din aluminiu, ultra subtire, de doar 6,8 mm, si o greutate de 300 de grame. Tastatura bluetooth are, de asemenea, un design compact, si numai 6 mm grosime.

Procesorul tabletei, Rockchip RK3188T, tactat la o frecventa de 1,4 GHz, oferă o putere de operare crescută, păstrând în acelasi timp un consum scăzut al energiei. De asemenea, procesorul garanteaza X8 o viteza de reactie remarcabila la orice comanda si in rularea oricarei aplicatii chiar si in cele mai solicitante jocuri, precum Asphalt.

Ecranul HD Super IPS, de 7,85 inch, impresioneaza prin claritatea imaginilor si culorile vii, avand o rezolutie de 1024×768 pixeli.

Soft-ul de securitate preinstalat, de la Norton, protejează tableta si datele în caz de furt sau pierdere a acesteia, si asigură cea mai înaltă protectie antivirus si antimalware existente pe piată. Sistemul Norton Mobile Security permite blocarea, stergerea datelor de pe ea sau declansarea unei alarme prin internet.

Pe lângă Norton Mobile Security, Evolio X8 mai are preinstalate si aplicatii de continut precum PresaOnline si Seenow cu acces gratuit timp de o luna la peste 60 de posturi TV, seriale, filme, documentare, desene animate si emisiuni TV. Tableta se bazează pe sistemul de operare Android 4.2, are memorie internă de 8 GB, memorie RAM de 1 GB si slot MicroSD care suportă carduri de memorie de până la 32 GB. Conectarea la internet se face Wi-Fi b/g/n sau prin modem 3G extern. Tableta permite, de asemenea, conectare Bluetooth 4.0 si HDMI.

X8 Fusion este gândită atât pentru folosirea în interes personal, cât si profesional, tableta putând fi usor transformată într-un mini-laptop, prin cuplarea la tastatura dedicată. Noua tabletă Evolio X8 se remarcă prin design elegant, este cea mai subtire tabletă disponibilă pe piata din Româniasi excelează la capitolele portabilitate, vitezăsi autonomie”, a spus Liviu Nistoran, Presedinte Evolio.

Evolio X8 Fusion poate fi comandată pe www.evolioshop.com si www.emag.ro la pretul de 749 lei, urmând a fi disponibilă si  în magazinele Altex si Domo.

INFO

www.evolio.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: