World Snow Day la Vatra Dornei

 

world snow day 2013_vatra dorneiȘcoala de schi Euroski Vatra Dornei  te invita să celebrăm împreună Ziua Mondială a Zăpezii. Vino alături de noi, pe 20 ianuarie 2013, în Vatra Dornei, să ne bucurăm de zăpadă, să descoperim lucruri noi și să ne distrăm pe cinste. World Snow Day – Vatra Dornei este o zi specială pentru copii și familiile acestora.

Nu vor lipsi lecțiile gratuite de schi sau snowboard, cu monitori atestați, mini-concursuri de schi sau jocuri pe zăpadă.

World Snow Day

Este un festival mondial pe zăpadă, pentru copii și familiile acestora. World Snow Day reprezintă o șansă de a EXPLORA, de a te BUCURA și de a EXPERIMENTA zăpada. World Snow Day celebrează tot ce înseamnă zăpadă, la nivel mondial. World Snow Day aduce laolaltă industria mondială de snowsport, pentru a promova zăpada și activitățile recreative pe care aceasta le oferă. World Snow Day este deschis pentru oricine, atât pentru cei care au descoperit activitățile pe zăpadă cât și pentru cei ce doresc să o facă. World Snow Day are menirea de a populariza activitățile recreative pe zăpadă, de a atrage noi copii și tineri și de genera informații utile celor ce participă deja în diferite activități pe zăpadă.

Scoala de schi Euroski Vatra Dornei este organizator eveniment oficial, acreditat de Federația Internațională de Schi (FIS).

INFO

www.euroski.ro

www.world-snow-day.com

www.facebook.com/events/World-Snow-Day

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: