World of TikTok| | LIVE din studioul F64

TikTok a ajuns rapid printre cele mai descarcate aplicatii din iOS si Android, cu peste 2 mld instalari la nivel global si peste 3 milioane in Romania! Nevoia de informatie creste direct proportional, motiv pentru care are loc primul eveniment educativ dedicat 100% TikTok-ului – World of TikTok!

Pe TikTok tipul de continut este format din video-uri scurte, intre 15 si 60 secunde, cu formate native din app sau proprii, diverse challenge-uri, dansuri sincron, duete sau lipsync. Partea de audio poate fi atat proprie dar se poate folosi si sunetul realizat de alti TikTok-eri. Pentru a asigura cresterea comunitatii dar si a interactiunii cu aceasta, pe langa hashtag-urile potrivite, se recomanda colaborarea cu alti creatori de continut, conectarea cu comunitatea sau promovarea continutului si pe alte retele de socializare.

Ce este totusi important pe TikTok in 2020, de ce lucruri trebuie sa tina cont un creator de continut pentru o activitate apreciata si de success, cum poate masura succesul, cum se pot promova produsele unui brand pe TikTok si ce planuri exista in viitor, aflam in cadrul primului live dedicat 100% TikTok-ului, sub conceptul World of TikTok, fratele mai mic al consacratului World of Instagram.

Live-ul are loc miercuri, 8 iulie, de la orele 17.00 pe pagina de Facebook World of TikTok si pagina agentiei care a dezvoltat conceptul – Creative Energy Corner. Creative Energy Corner are in portofoliu un alt mare eveniment dedicat Instagram-ului – World of Instagram, ajuns la 10 editii si peste 400 participanti/editie.

Invitatii primei editii sunt Laura Savu – Global Community Manager TikTok, Mih Lovin, Managing Partner SQUAD Influencers si L2 Digital si moderat de Laura Pirlog, Managing Partner Creative Energy Corner si creatoarea seriei de evenimente World of Instagram.

Participarea la acest eveniment este gratuita. Link eveniment AICI.  Hashtag-uri recomandate pentru această ediție: #worldoftiktok #tiktokevent

Evenimentul World of TikTok este un concept creativ marca Creative Energy Corner.

INFO

Creative Energy Corner

www.facebook.com/CreativeEnergyCorner/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: