World of Instagram | Live Sessions

Sunt de 12 ani în această industrie, au fost printre primele care au crezut în online, au trecut prin toate trendurile, s-au adaptat constant și au creat o poveste fabuloasă în jurul lor!

Desigur, povestea din spate este mai puțin cunoscută. Despre toată această evoluție, despre eforturi, provocări, hop-uri dar și oportunități și planuri de viitor discutăm joi, 9 iulie, începând de la 18.00 cu Fabulous Muses, aka Diana Enciu & Alina Tanasa și Laura Pîrlog, moderator & organizator World of Instagram, live, pe conturile World of Instagram.

Alături de voi este partenerul strategic Lidl Romania și sunteti asteptati, din nou, cu o provocare creativă și premii pe măsura!  Live-ul va fi difuzat direct din studioul F64, din noul spațiu dedicat vloggerilor -#vlogspot, iar interacțiunea vă este răsplătită de Yves Rocher Romania

Pe www.worldofinstagram.ro ti s-au pregatit și o serie de interviuri cu specialiști din domeniu: worldofinstagram.ro/insta-interviews/. Esti asteptat și pe grup: www.facebook.com/groups/WorldofInstagramGroup/  dar și pe Instagram World of Instagram!

World of Instagram este un concept creativ marca Creative Energy Corner.

INFO

Creative Energy Corner

www.facebook.com/CreativeEnergyCorner/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: