World of Instagram Iasi

An idea without a plan is just a wish!  Acest citat se poate replica foarte bine în toate domeniile, inclusiv pe rețelele sociale și mai ales pe Instagram. Cu toții ne dorim să creăm conținut de calitate, să dezvoltăm în jurul lui o comunitate frumoasă și în continuă creștere și cu care să interacționăm constant.

“The wish” este foarte bine definit de majoritatea dintre noi. Care este însă “the plan”? Ce înseamnă conținut de calitate, cât de important este să ai o strategie sau să fii constant? Și cât de ușor este să te menții la nivelul dorit, o dată ajuns acolo?

La cea de-a XI-a ediție World of Instagram Iași – From Basics to Mastery, ce va avea loc pe 21 noiembrie 2019, la Hotel Unirea, începând cu ora 18.00, vom analiza împreună toate acestea și vom trasa împreună pașii necesari pentru a trece de la un utilizator basic la unul premium.

Speakerii acestei ediții sunt: Andreea Chirilă, Content Creator & Style Coach; Raisa Socolov, Digital Marketing Strategist, Ioan Balașanu, Fotograf de peisaj.  Evenimentul va fi moderat de către organizatoare evenimentului, Laura Pîrlog.

World of Instagram Iași pregătește și multe alte surprize pentru cei care vor participa la eveniment. Înscrierea la acest eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Susținătorii evenimentului World of Instagram Iași sunt: Lidl România, Siviero Maria România. Drinks powered by: Kronenbourg 1664 Blanc, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești.
Parteneri media: IQads, SMARK, Fest.ro, Iasi.InOras.ro, IasiFun, Ziarul de Iasi.

World of Instagram este un eveniment educativ, în care sunt prezentate noutățile, sunt dezbatute teme actuale despre Instagram, toate sub îndrumarea unor specialiști reprezentativi pentru această industrie. World of Instagram este locul care reunește sub același acoperiș persoanele pasionate de Instagram și brandurile care sunt active pe Instagram. Cu fiecare ediție contribuim la creșterea unei comunități frumoase de instagrameri, le provocăm creativitatea și învățăm împreună.

Mai multe detalii despre proiect gasiti pe pagina de inscriere la eveniment sau pe pagina de Facebook World of Instagram. Hashtag-uri recomandate pentru această ediție: #worldofinstagramiasi, #worldofinstagram11, #woievent #instaevent, #creativecontent #gottalovetheworldofinstagram
Evenimentul World of Instagram este un concept creativ marca Creative Energy Corner.

INSCRIERE

Înscrierea la acest eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile dar grăbiți-vă, pentru că se ocupă repede!  Detalii despre program și înscrieri pe worldofinstagram.ro.

 

Evenimentul World of Instagram este un concept creativ marca Creative Energy Corner. 

INFO

worldofinstagram.ro

PE ACEEASI TEMA:

Miniconferința „Cartiere etnice și meșteșugărești în Iașii secolului al XVII-lea”

Conferința Martin S. Martin: Scurt istoric al medicinei americane

Conferința dezbatere „Concept și coregrafie în spectacolul de dans contemporan”

Conexiuni utile pentru minte si business la Brain Network

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Caravana ŠKODA la ERA Shopping Park

Noi provocări pentru Patricia Pop, prima femeie care traversează România cu tractorul

Scriu în culori – „Fă o copertă nouă cărții preferate!”

Expoziția „Chipuri și cămeși”

Scrie un comentariu: