Workshop-uri gratuite de comunicare online pentru studenti/ 3 – 8 decembrie

prbeta_workshop comunicare online

In perioada 3 decembrie – 8 decembrie, PRbeta organizeaza, la Iasi, workshop-uri de comunicare online pentru studentii care doresc sa isi gaseasca un loc de munca in acest domeniu. Pe langa training-urile sustinute de specialisti in comunicare online, organizatorii ofera studentilor posibilitatea de a face internship la cateva dintre cele mai indragite companii din oras.

Workshop-urile fac parte din programul national de training organizat de PRbeta in cele 4 centre universitare mari ale tarii: Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca si Iasi. Dupa Timişoara, Cluj si Bucuresti, workshop-urile PRbeta ajung şi la Iasi. Profesorii care vor conduce sesiunile sunt specialişti in domeniu, gata sa invete practic studentii cum sa duca la indeplinire cerintele unui job in online.

Specialistii care sustine aceste traininguri sunt Alexandru Negrea, Social Media Manager BCR, Monica Jitariuc, Head of Social Media la The Practice, Victor Kapra, consultant in comunicare online, Corina Saftescu, profesor asociat la  Facultatea de Stiinte Politice, Filosofie si Stiinte ale Comunicarii din cadrul UVT, Dragos Alexa, consultant de marketing si strategii de comunicare, Razvan Baciu, Owner la Compania de Online.

Cursurile se desfasoara cu o frecventa de 1/zi timp de 6 zile, fiecare dintre ele dureaza 4 ore. Fiecare trainer sustine unul dintre cursuri, incluzand in cele 4 ore o perioada de predare si o perioada de aplicatii practice ale cunostintelor. In perioada 26 noiembrie – 30 noiembrie au loc interviurile cu studentii.

INSCRIERE

Pentru a se inscrie, studentii trebuie sa trimita un e-mail la adresa contact@PRbeta.ro care sa contina in titlu numele si prenumele candidatului si orasul in care vrea sa participe alaturi de un CV si cateva cuvinte despre motivul pentru care vrea sa participe. De asemenea, ei se pot inscrie şi pe site. Interviurile studentilor au loc in perioada 26 noiembrie – 30 noiembrie. Inscrierile se fac pina pe data de 25 noiembrie!

Fiecare grupa de studiu este formata din 15 studenti selectati pe spranceana, in functie de abilitatile pe care le au, nu in functie de experienta de munca, pentru ca ne dorim sa oferim o sansa reala tinerilor capabili si sa distrugem mitul acela ca daca nu ai experienta, nu te angajeaza nimeni”, sustine Cristina Putan, unul din organizatorii workshop-urilor.

Workshop-urile PRbeta sunt organizate de Asociatia PRbeta, in colaborare cu Romtelecom. Ne sustin Continental Hotel, Autonom Rent-a-Car, Siemens, Editura All, 24FUN, Best Jobs, AIESEC, Marketing20.ro, ZeList si 360 UAIC.

INFO

www.prbeta.ro

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: